eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΣΤΗΛΗ ΜΕ... ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

'' ΣΤΗΛΗ ΜΕ... ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

Γεια σου Ερμιονίδα!




Μα πόσο τέλεια μπορεί να είναι η Δημοτική μας αρχή; Ε;
Όλα τα κάνουνε τέλεια οι δημοτικοί μας άρχοντες.
Στελέχη δυνατά, με γνώσεις, με πυγμή, με ηγετικές ικανότητες. Παρακολουθείς τα δημοτικά συμβούλια, και αισθάνεσαι μια σιγουριά ότι η Ερμιονίδα θα γνωρίσει στιγμές μεγάλης δόξας!
Πάνω απ όλα όμως, η σημερινή δημοτική αρχή, έχει να επιδείξει από τον περασμένο Ιανουάριο που ανέλαβε, ένα πολύ σημαντικό έργο.

Στα λόγια. Λίγο πράγμα είναι αυτό; Δηλαδή πότε οι προεκλογικές εξαγγελίες έγιναν πράξη στην Ελλάδα, για να γίνουν τώρα; Αφού ούτε  οι ίδιοι δεν πίστευαν όσα υπόσχονταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάζουν ξανά και ξανά το προεκλογικό τους πρόγραμμα, και βάζουν τα γέλια. Λένε μπράβο ο ένας στον άλλον, για την υψηλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν. Κάααααθονται στις πολυθρόνες τους, και νομίζουν ότι ο δήμος είναι το παλάτι τους, και πως θα βρίσκονται εκεί εσαεί. 

Σε κοιτούν με ύφος χιλίων Καρδιναλίων, αυτά τα... 
«καλά παιδιά», που συμπεριφέρονται ως ηγεμόνες. Λες και βρίσκονται εκεί «κληρονομικώ δικαιώματι»! Δεν είναι έτσι όμως!

Η πραγματικότητα είναι άλλη(εκτός κι αν δεν το ΄χουν πάρει χαμπάρι) . Είναι αιρετοί δημόσιοι υπάλληλοι με σύμβαση 4 ετών, και εντολοδόχοι μας. 

Εμείς επιβαρυνόμαστε τις αμοιβές τους. Δεν είναι ο δήμος τσιφλίκι τους και ούτε πρόκειται να γίνει. Δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν διότι δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. 

Δεν μπορούν να βάζουν έναν γραφικό (που γελάνε μαζί του πίσω από την πλάτη του!), να καταγγέλει στα δικαστήρια, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες και τα πάντα, επειδή οι ίδιοι δεν έχουν τη δύναμη να βγουν μπροστά. Που να βρουν άλλωστε το πολιτικό Θάρρος να το πράξουν, όταν έχουν αναγάγει την κωλοτούμπα σε επιστήμη, την μικροπολιτική σε χόμπι, και ηδονίζονται να βλέπουν τους γλύφτες τους, να τους γράφουν ύμνους και δοξασίες;

Φτάνει πια! Ως εδώ και μη παρέκει! 

Κρατήστε την μεγαλομανία σας για τον δικό σας μικρόκοσμο αλλά μακριά από την Ερμιονίδα. Αν συνεχίσετε να έχετε την ίδια νοοτροπία και πρακτική, θα σας υποστούμε για άλλα 3 χρόνια αλλά δεν θα σας ανεχτούμε. Τα αστεία κομμένα από δω και πέρα. 

Μπορεί να κοροϊδέψατε πολλούς για λίγο διάστημα, η και να κοροϊδέψετε λίγους για πολύ διάστημα. 

Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όμως τους πάντες για πάντα.