eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Τι θα τα κανεις τα λεφτα- Τονυ Μαρούδας


Σήμερα αφιερώνει ο Μιχάλης Π. ένα διδακτικό τραγούδι του τροβαδούρου Τόνυ Μαρούδα με έναν τοπικό, πιπεράτο και σατιρικό διάλογο :

''Παιδιά καλησπέρα καθώς έπινα καφέ στο Λιμάνι της Ερμιόνης περνάει μπροστά μου ένα Honda Civic και μέσα οδηγούσε το Δολωματοφάγο λυγούρι!!!Έτσι όπως είμαστε με την παρέα πετάχτηκε ο Κοσμάς και είπε ''Ρε παιδιά ήρθε τσουνάμι;, έγινε κανενας σεισμός και έβγαλε αυτός ο ψαράς το αμάξι απ ΄το  Γκαράζι μετά απο τόσα χρόνια; Εκείνη την ώρα λέει ένας φίλος απ΄το άλλο τραπέζι κάτω απ΄την τέντα: Όχι ρε σεις πάει στο Λύκειο Κρανιδίου ν΄ακούσει τον καθηγητή που θα μιλήσει για την Διαιτολογία στο Κρανίδι μαζί με τον Δήμαρχο!
Τότε λοιπόν είπα εγώ στον φίλο τον Κοσμά: Ποιός ρε ;;;Αυτός έχει βγάλει ΟFF την επιστήμη στη Δίαιτα ,έχει τελειώσει όλους τους καθηγητές Πανεπιστημίου αφού δεν τρώει τίποτα απο την Αμασία του κι όμως ζεί και περπατάει!

Τι είπες βρε αυτός άμα βρει Ρεμούσκο(τζάμπα) το καταπίνει σαν Γλάρος αρκεί να μην βάλει το χέρι στη τσέπη... 

Δεν έχει ανάγκη αυτός απο διαιτολόγους... άλλη Σχολη Γονέων θέλει απο το Λύκειο Κρανιδίου ..Ξέρει να ζήσει μέχρι και ένα Μήνα Αμάσητος σαν το Φίδι!Αυτός ο Λυγουράκος πρέπει να διδάξει στα Πανεπιστήμια πως ζει ένας άνθρωπος χωρίς να Μασάει...


Υ.Γ:Πρέπει γρήγορα να ενημερώσουμε το Χαρβαρντ και την Οξφόρδη γι΄αυτό το Φαινόμενο της ΑΜΑΣΙΑΣ που βρίσκεται στην Ερμιόνη πάνω απ΄το Μαδέρι.

Ακου το τραγούδι και τους στίχους καλά... κι άσε τα άλλα!!!

 Μιχάλης Π.


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..