eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΑΒΑΛΟΥ.''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ:
''Ο Δράκος εμπαίζει το Λαό της Αργολίδας για τον Ανάβαλλο''


Με κατάπληξη και αγανάκτηση ο Λαός της Αργολίδας άκουσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Δράκο παρουσία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Β. Σωτηρόπουλου και υπεύθυνου για την καθυστέρηση του Έργου του Αναβάλλου, να δηλώνει ότι θα το ολοκληρώσει.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι οκτώ (8) χρόνια Νομάρχης Αργολίδας είναι ο σημερινός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού του και βασικός υπεύθυνος για την καταστροφική του πορεία του Νομού.



Σήμερα το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής.


Εντάχθηκε την τελευταία στιγμή και λίγο πριν τελειώσουν τα χρήματα του προγράμματος και ύστερα από δικές μου πιέσεις μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης του Νομού και παρεμβάσεων μου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.


Από τις 2/7/2008 με αρ. πρωτ. 5867 το Υπουργείο Ανάπτυξης και τροφίμων ζητούσε να σταλεί αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής το οποίο διέθετε 284.375.542 ΕΥΡΩ.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας δεν έκανε καμία ενέργεια και έφερε το θέμα με μεγάλη καθυστέρηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο στις 22/09/2008 και μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις μου και καταγγελίες, λίγο πριν δοθούν σε άλλους Νομούς τα χρήματα του Ευρωπαϊκού προγράμματος.


Είναι λοιπόν ανεπίτρεπτο εκείνοι που για οκτώ (8) χρόνια κωλυσιεργούσαν το έργο του Αναβάλλου, να δηλώνουν τώρα λίγο πριν τις Περιφερειακές Εκλογές ότι θα το προχωρήσουν.


Δεν πείθουν κανένα.