eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΕΡΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:
''Ο ΚΑΜΙΖΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ''


Πριν δέκα ημέρες διάβασα μια μικρή καταχώρηση σε τοπική εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία ο κ. Καμιζής, μετά από τις επανειλημμένες προσκλήσεις που του έχω απευθύνει για διάλογο στην διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, αλλά και στην διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, αποδέχεται τον πρόσκληση και ζητά τηλεοπτικό διάλογο.

Άμεσα μέλη της διακομματικής.....

....... του δικού μου συνδυασμού ήρθαν σε επαφή με τον κ. Λάμπρου Αναστάσιο, μέλος της διακομματικής του συνδυασμού του κ. Καμιζή. Κατόπιν συζητήσεων καταλήξανε ο τηλεοπτικός διάλογος να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 από 22:00 έως 24:00. Επίσης κανονίσαμε να μεταδοθεί ζωντανά ταυτόχρονα από τα τηλεοπτικά κανάλια DRTV, MAXTV και SUPER TV, τα οποία εκπέμπουν στην περιοχή της Ερμιονίδας.


Εγώ παράλληλα ήρθα σε επαφή με ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των παραπάνω καναλιών και ρύθμισα μαζί τους τις λεπτομέρειες του τηλεοπτικού διαλόγου.

Πριν τρεις (3) ημέρες, συντάξαμε το παρακάτω κείμενο και συμφωνήσαμε να υπογραφεί από εμένα και τον κ. Καμιζή και να σταλεί με φαξ στα τρία κανάλια ως αποδεικτικό των όρων διεξαγωγής του τηλεοπτικού διαλόγου.

''ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ''

''Με αφορμή τις υποψηφιότητές μας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των πολιτών της Ερμιονίδας, οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο συμφωνήσαμε από κοινού να πραγματοποιηθεί τηλεοπτικός διάλογος, που θα μεταδοθεί ζωντανά ταυτόχρονα από τα τηλεοπτικά κανάλια DRTV, MAXTV και SUPER TV, τα οποία εκπέμπουν στην περιοχή της Ερμιονίδας.


Ο τηλεοπτικός διάλογος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 από 22:00 έως 24:00.


Το κάθε κανάλι θα ορίσει έναν δημοσιογράφο της αρεσκείας του, ο οποίος θα το εκπροσωπήσει στον διάλογο. Τα τρία κανάλια θα συνεννοηθούν μεταξύ τους, ώστε από κοινού να ορίσουν έναν τέταρτο δημοσιογράφο σαν συντονιστή της συζήτησης. Ο διάλογος θα είναι ανοιχτός, επί όλων των θεμάτων χωρίς περιορισμούς. Ο κάθε συνομιλητής θα μπορεί να θέτει ερωτήματα στον άλλον. Στο τέλος του διαλόγου θα μπορεί ο κάθε συνομιλητής να κάνει μια ξεχωριστή τοποθέτηση. Ο μόνος περιορισμός που τίθεται είναι η διάρκεια της κάθε απάντησης και της τοποθέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά.


Οι Υπογράφοντες την Πρόταση

Σφυρής Δημήτριος                                                                  Καμιζής Δημήτριος

Δήμαρχος Κρανιδίου                                                    Πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου

και Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας                                  και Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας”



 


Εδώ και τρεις (3) ημέρες λοιπόν ο κ. Καμιζής έχει εξαφανιστεί, αποφεύγοντας να υπογράψει το κείμενο και να το στείλει στα κανάλια. Σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 διαπίστωσα ότι στο blog του ο κ. Καμιζής κάνει μια διαφορετική πρόταση από αυτή που συμφωνήσαμε.


Εγώ αποδέχομαι την πρόταση να είναι παρόντες οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων με βάση το αρχικό κείμενο της συμφωνίας μας που δημοσιεύω σήμερα.

Είναι όλα κανονισμένα με τα τρία κανάλια και ελπίζω ο κ. Καμιζής δημοσίως να αποδεχτεί αυτά που συμφωνήσαμε και να μην αναιρέσει το κείμενο της συμφωνίας μας.

Διαφορετικά είναι φανερό ότι για μια ακόμα φορά φυγομαχεί και κρύβεται. Παραιτήθηκε πριν 4 χρόνια από την θέση του δημοτικού συμβούλου, δεν προσήλθε στην διάρκεια της τετραετίας σε καμία λαϊκή συνέλευση από αυτές που πραγματοποίησα, δεν προσήλθε σε καμία πρόσκλησή μου για διάλογο ούτε κατά την διάρκεια της τετραετίας ούτε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.




Ο Δήμαρχος Κρανιδίου

και Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δημήτρης Σφυρής