eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο νέος πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου είναι κοινωνικός και επικοινωνιακός.

Ανάργυρος Λεμπέσης - Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης:

''Πρόεδρε Απόστολε Λαδά σου εύχομαι να ακολουθήσεις τα πατήματα αυτού του μεγάλου προέδρου Απόστολου Γκάτσου με την πετυχημένη πολύχρονη θητεία του στον Ερμιονικό Σύνδεσμο. Δεν τον εγκατέλειψε ποτέ και να γίνει ιδρυτικό μέλος άλλου συλλόγου εκτός Ερμιόνης.''


Αγαπητοί συνδημότες,

Στην πολύχρονη δημαρχιακή μου θητεία οι προέδροι των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων είχανε επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με την Δημοτική Αρχή.

Σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι αυτήν την τακτική άρχισε να εφαρμόζει ο νέος πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου Απόστολο Λαδάς.

Βλέπε φωτογραφία από την πετυχημένη εκδήλωση του ΙΛΜΕ για τον στρατηγό Μακρυγιάννη.


Ο νέος πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου ήταν παρών και στην επέτειο της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης 1827 που έγινε στην Ερμιόνη μας. Βλέπε φωτογραφίες στις προτομές των ηρώων οπλαρχηγών Μητσαίων δίπλα στον απόγονό τους Γιάννη Μήτσα και στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης.


Αυτός ο νέος πρόεδρος έχει το όνομα του αείμνηστου μεγάλου δάσκαλου και μεγάλου προέδρου του Ερμιονικού Συνδέσμου, του Απόστολου Γκάτσου, αυτού του πατριώτη με μεγάλη προσφορά στην Ερμιόνη και πάντα πρόθυμου να ενημερώνει ιστορικά με ντοκουμέντα όποιον του το ζητούσε.

Γι΄ αυτό και ο Δήμος Ερμιόνης την Δημοτική Βιβλιοθήκη την ονόμασε «Απόστολος Γκάτσος» προς τιμήν του.

Πρόεδρε Απόστολε Λαδά σου εύχομαι να ακολουθήσεις τα πατήματα αυτού του μεγάλου προέδρου Απόστολου Γκάτσου με την πετυχημένη πολύχρονη θητεία του στον Ερμιονικό Σύνδεσμο. Δεν τον εγκατέλειψε ποτέ και να γίνει ιδρυτικό μέλος άλλου συλλόγου εκτός Ερμιόνης.

Εις το επανιδείν.


Ανάργυρος Λεμπέσης 

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης