eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Είχε ''κρεμάσει'' το σύστημα στη λειτουργία της Καθαριότητας του Δήμου αλλά ο νέος Αντιδήμαρχος πήρε το ''ριμπάουντ'' και ''ρεφάρισε'' αστραπιαία ...

Η Ερμιονίδα σε γενικές γραμμές είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, όμως τον τελευταίο μήνα είχε ''κρεμάσει'' λίγο το σύστημα στη λειτουργία της Καθαριότητας του Δήμου με αποτέλεσμα να υπάρχουν ατέλειες και μερικά κρυφά σημεία σε γειτονιές της Ερμιονίδας που ήταν αμάζευτα.
Αυτό συνέβη μετά την αλλαγή σκυτάλης απο τον επιτυχημένο Αντιδήμαρχο Γιάννη Τσαμαδό στον Γιώργο Πιτσά.

Ήταν λογικό πως ο έμπειρος Γιάννης Τσαμαδός γνώριζε την κάθε γωνιά της Ερμιονίδας και ηξερε που ακριβώς χωλένει η περιοχή στο θέμα της καθαριότητας.
Με την ανάληψη των καθηκόντων απο τον νέο Αντιδήμαρχο ήταν λογικό να δημιουργηθούν αυτές οι ελλείψεις.
Γι΄αυτό κι εμείς αλλά και οι δημότες κατανόησαν, σεβάστηκαν αυτή τη περίοδο αναπροσαρμογής και έκαναν υπομονή.

Όμως, όπως φαίνεται ο νέος αντιδήμαρχος Γιώργος Πιτσάς, αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του στο νέο του πόστο, κινήθηκε αστραπιαία, πήρε το ''ριμπάουντ'' και έκανε την ''ρελάνς'' καθαρίζοντας και κάνοντας τον Δήμο Ερμιονίδας ''γυαλί'' (όπως λένε οι δημότες).

Μ΄αυτές του τις ενέργειες που έκανε ο νέος Αντιδήμαρχος καθαριότητας δείχνει πως αρχίζει να ''ρεφάρει'' πολιτικά και να διατηρεί με εργατικότητα και πιστότητα το στοίχημα που κέρδισε η Δημοτική αρχή Γεωργόπουλου απο την αρχή της διοίκησης τους, να μην υπάρχει πιά κανένας κάδος και καθόλου σκουπίδι σε όλη την Ερμιονίδα.

Το παραπάνω ρεπορτάζ και οι τυχόν ατέλειες - τυχόν παραλείψεις που φωτίζουμε απο το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση και κανένα μέτρο σύγκρισης με την σκουπιδίλα , τη βρώμα,την πολιτική ανικανότητα και την απραξία στη καθαριότητα που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία.

Πλέον μετά την οριστική λύση που έδωσε ο σημερινός Δήμαρχος με το επιτελείο του στο θέμα της καθαριότητας η όποια κριτική και επισήμανση δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν σ΄αυτό τον τομέα , όμως ακόμα και οι λεπτομέρειες πρέπει να λέγονται δημόσια και ξεκάθαρα για να επιλύονται.

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ