eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το θέαμα να βλέπω τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου...''

''Να είναι ήρεμος, να κάνει λίγο υπομονή ο κ. Δαμαλίτης και να ξέρει ότι πάλι θα φάμε λουκουμάδες στ’ Ανάπλι και θα ξανανεβούμε τα σκαλοπάτια του Μεγάρου...''



Αγαπητοί συνδημότες

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το θέαμα να βλέπω τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον της Έδρας και του ακροατηρίου μετά από μήνυση που υπέβαλα στο πρόσωπό του, να μου ζητάει συγγνώμη, να δηλώνει μετάνοια και να αποκαλύπτει τα απωθημένα του.

Βέβαια το Δικαστήριο τον καταδίκασε με αναστολή για την πράξη της εξύβρισης.

Βλέπε αποσπάσματα από τα πρακτικά της 860/2013 δικαστικής απόφασης.






Αυτός όμως ο κ. Δαμαλίτης λησμόνησε αυτές τις μετάνοιες, λησμόνησε αυτές τις συγγνώμες, λησμόνησε και την καταδίκη για εξύβριση.


συνεχίζει να ασεβεί προς την ελληνική δικαιοσύνη χωρίς να σέβεται τις αποφάσεις της(βλέπε τι γράφει ο κ. Δαμαλίτης για την ελληνική δικαιοσύνη)

Συνεχίζει να κατηγορεί ασύστολα,

συνεχίζει να βρίζει,

συνεχίζει να βγάζει από το στόμα του προσβλητικές λέξεις και...

το περίγελο γι’ αυτόν είναι ότι με προκαλεί δημόσια να προσφύγω στον κύριο Εισαγγελέα. 
Βλέπε την πρόκληση του.



Εγώ του έκανα την χάρη, αποδέχτηκα την πρόκληση και του υπέβαλα μήνυση αφού το απαιτούσε επίμονα και λυσσαλέα.

Το περίεργο με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι μετά από αυτούς τους «λεονταρισμούς», μετά από τις «αγριάδες» και μετά από όλες αυτές τις προκλήσεις προς εμένα,

αυτός αρχίζει τα κλαψουρίσματα,

αρχίζει να δηλώνει δημόσια ότι μετά την επιστροφή του από την αιμοκάθαρση τον επισκέφτηκε στον κήπο του η Αστυνομία εφαρμόζοντας την αυτόφωρη διαδικασία.

Δηλαδή από τη μια παριστάνει τον νταή πίσω απο το πληκτρολόγιο του Υπολογιστή.

Και από την άλλη τον κακομοίρη και τον αδικημένο, ανάλογα με την περίσταση.

Και ερωτώ πώς να χαρακτηρίσεις αυτόν τον άνθρωπο;;;

Μόλις τον μαγκώνει η τσιμπίδα της δικαιοσύνης αρχίζει να κάνει μετάνοιες, να ζητάει συγγνώμες και μετά τη καταδίκη του, συνεχίζει το βιολί του, δίχως να συμμορφώνεται.

Αρχίζει πάλι να βρίζει, να συκοφαντεί και στο τέλος να με προκαλεί να προσφύγω ξανά στον κύριο Εισαγγελέα. Άκουσον άκουσον!!!


Δεν έχω τίποτε άλλο να του πω, 
Να είναι ήρεμος, να κάνει λίγο υπομονή και να ξέρει ότι πάλι θα φάμε λουκουμάδες στ’ Ανάπλι και θα ξανανεβούμε τα σκαλοπάτια του Μεγάρου.

Όσο γι’ αυτούς τους πολιτικούς κόλακες που κρύβονται πίσω από αυτόν, που νομίζουν ότι προβάλλονται μέσα από αυτόν, που τον χρησιμοποιούν συνεχώς και τον σπρώχνουν να βγάζει από το στόμα του ασυναρτησίες, παρερμηνείες και υβριστικά σχόλια έχω να τους πω πως: 

Εγώ ο Ανάργυρος Λεμπέσης αυτόν και αυτούς τους πολιτικούς κόλακες ούτε τους λογάριαζα ούτε και θα τους λογαριάζω ΠΟΤΈ.

Θα γράφω όποτε θέλω πάντα με χαρτάκια, με ντοκουμέντα και πάντα με αληθινά παραστατικά και όχι με «φιλοσοφικά» λόγια του ΑΕΡΑ.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης