eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

«Κυριακάτικος περίπατος...»

 


Γράφει ο Θωμάς Ι. Σκούρτης

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής και την πανδημία του Κορωνοϊού, αρκετοί Ερμιονιδείς βγαίνουν να ξεσκάσουν απο την καραντίνα και περπατούν(τηρώντας τα μέτρα) σε όμορφες τοποθεσίες της Ερμιονίδας.

Τον τελευταίο καιρό πολλές όμορφες φωτογραφίες γεμίζουν και ομορφαίνουν τα social media απο τα συχνά οδοιπορικά συμπατριωτών μας.

Ένας απ΄αυτούς ήταν και ο Δημοτικός σύμβουλος απο τα Δίδυμα Πάνος Αποστόλου, που δημοσίευσε στον λογαριασμό του αρκετές φωτογραφίες απο την επίσκεψη του στον Νερόμυλο της Μονής Αυγού.

Τις φωτογραφίες τις συνόδευσε και με ένα κείμενο στο οποίο τοποθετείται για την λύση στο θέμα της ύδρευσης του Δήμου Ερμιονίδας.

Επειδή εγώ δεν είμαι αρμόδιος, ούτε ειδικός να σχολιάσω την τοποθέτηση του για το εξειδικευμένο θέμα της διαχρονικά πολύπαθης Ύδρευσης στην Ερμιονίδα, στο οποίο αναφέρεται , θα αρκεστώ στις ερασιτεχνικές όμορφες φωτογραφίες και τα επιπλέον ''περαστικά'' βιντεάκια, που μου έστειλε στην επικοινωνία του μαζί μου.

Είναι γεγονός πως αυτές οι ερασιτεχνικές φωτογραφίες του Πάνου Αποστόλου αλλά και όλων των συμπατριωτών μας που δημοσιεύουν στα social media κατα την διάρκεια του περιπάτου, στολίζουν με αυθορμητισμό , τις σελίδες μας στο internet και αναδεικνύουν έστω και με απλό τρόπο τα γνωστά αλλά και τα λιγότερο προβεβλημένα ''μονοπάτια'' της Ερμιονίδας.

Πάνο σ΄ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε όλους τους Ερασιτέχνες και λάτρεις της φωτογραφίας που απαθανατίζουν και δημοσιεύουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο τις ομορφιές της αγαπημένης μας Ερμιονίδας!

Θ.Ι.Σ