eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η φωνή της Ερμιονίδας, ακούγεται δυνατά στο κέντρο λήψης αποφάσεων :Στην Περιφέρεια.

Επιμέλεια κειμένου: Εικονοσκόπιο

Η φωνή της Ερμιονίδας, ακούγεται δυνατά στο κέντρο λήψης αποφάσεων :Στην Περιφέρεια.

Καλή είναι η κριτική στους αιρετούς και στα πολιτικά πρόσωπα ωστόσο ακόμα καλύτερο είναι τα θετικά να τα αναφέρουμε γιατί έτσι θα είμαστε δίκαιοι!
Όταν στις περσινές Περιφερειακές εκλογές, ένας νέος άνθρωπος, ο συμπατριώτης μας, κ. Αναστάσιος Γανώσης, πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητα του, (ως Περιφερειακός Σύμβουλος), στην κρίση των κατοίκων της Αργολίδας, δεσμεύτηκε ότι ο στόχος του ήταν "Η φωνή της Ερμιονίδας να ακουστεί δυνατά στο κέντρο λήψης των αποφάσεων της Περιφέρειας".
Έναν χρόνο μετά, (ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος πια), όχι μόνο έχει τηρήσει στο έπακρο αυτή του την δέσμευση αλλά με τις παρεμβάσεις του και τον πολιτικό του λόγο,  έχει αποσπάσει ουκ ολίγες φορές, τις επιδοκιμασίες των συναδέλφων του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι μόνο.
Με την ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ελπιδοφόρα πορεία του στην "Αυτοδιοικητική σκακιέρα", (γράφουμε ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ καθότι δεν θα διστάσουμε να μεταφέρουμε τα τυχόν παράπονα των συμπολιτών του και να του ασκήσουμε σκληρή αλλα δίκαιη κριτική επί των πεπραγμένων του απο εδώ και στο εξής )...... ο Αναστάσιος Γανώσης, εξελίσσεται σε ένα αιρετό πρόσωπο που ήρθε για να μείνει και να προσφέρει στην ευρύτερη κοινωνία μας, μιας και έχει κερδίσει με το" σπαθί του" κάτι που στο "σήμερα" φαντάζει δύσκολο: Την εμπιστοσύνη όχι μόνο των Ερμιονιδέων συμπατριωτών του αλλά και των κατοίκων της Αργολίδας.
Μια αυτοδιοικητική φωνή ελεύθερη, μακριά απο τις τετριμμένες πολιτικές σκοπιμότητες, τις κομματικές αγκυλώσεις και τις  πολιτικές εμπάθειες, με νεανικό, δροσερό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.
Μια αιρετή φωνή, που συνεργάζεται με τις Δημοτικές Αρχές και τους φορείς όχι μόνο για να μεταφέρει τα προβλήματα αλλά και  για να προτείνει λύσεις για την επίλυση τους. 
Αυτό το νέο, που επιζητούν οι πολίτες, ο  Αναστάσιος Γανώσης, το αντιπροσωπεύει ως ώρας επάξια και το συνδυάζει με μια αστείρευτη διάθεση προσφοράς.
Εμείς, ως συμπατριώτες του, του ευχόμαστε καλή δύναμη και να συνεχίζει να βαδίζει στον δύσκολο και ανηφορικό πολιτικό δρόμο που έχει επιλέξει, στο τέλος του οποίου όμως υπάρχει η ουσιαστική προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του.
Αυτή θα είναι και η δική του επιβράβευση.
Αυτή, στο τέλος της ημέρας, θα είναι και η επιτυχής εύοδωση των προσπαθειών του.

Αυτή, είναι και η εκπεφρασμένη θέληση των πολιτών άλλωστε :
Η νέα γενιά, να δηλώσει "παρών" και να βγει μπροστά.
Επ'ωφελεία του τόπου!