eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Παρακολούθησα την εκδήλωση του «Ερμιονικού Συνδέσμου» προς τιμήν της Κυρίας Άννας Ψαρούδα- Μπενάκη''

Αγαπητοί Συνδημότες,

Παρακολούθησα την εκδήλωση του «Ερμιονικού Συνδέσμου» προς τιμήν της Κυρίας Άννας Ψαρούδα- Μπενάκη ως Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών .





Το μυαλό μου γύρισε κάμποσα χρόνια πίσω, τότε που το Δ.Σ. Ερμιόνης με την 45/2004 ομόφωνη απόφασή του, αποφάσισε εκτός από την αποστολή τηλεγραφήματος στην Νεοεκλεγμένη Πρόεδρο της Βουλής Των Ελλήνων Κυρία Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και την τέλεση μιας τιμητικής εκδήλωσης . (Βλέπε 45/2004 ΑΔΣ) :





Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Ερμιόνης. (Βλέπε φώτο):






Με την πολύχρονη θητεία μου στη Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμβούλευα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης να συγκαλέσει Κοινοτικό Συμβούλιο, ποτέ δεν είναι αργά, με ένα και μοναδικό θέμα: 

«Για την αναγόρευση της Κυρίας Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη στη θέση της Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών» και η απόφαση αυτή να σταλεί στο κ. Δήμαρχο Ερμιονίδας. 


Αγαπητοί Συνδημότες,


Αυτά τα ιστορικά γεγονότα που τιμούν και προβάλλουν την Ερμιόνη πρέπει να καταγράφονται επίσημα στα πρακτικά του Δήμου μας.



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης