eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Κ.Παπαδημητρίου: Τι συμβαίνει με την καλλιτεχνική ομάδα Ερμιονίδας;

Το Εικονοσκόπιο ούτε συμφωνεί αλλά ούτε και διαφωνεί με την παρακάτω επιστολή της κ. Παπαδημητρίου,Δεν φέρει καμία ευθύνη για την επιστολή  όπως για οτιδήποτε γράφεται χωρίς την υπογραφή του όλα αυτά τα χρόνια, όμως είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί και να δημοσιεύσει την άποψη του οποιουδήποτε αναγνώστη ή αναγνώστριας.Δεν είναι προϊόν ρεπορτάζ αλλά μια άποψη συμπολίτισσάς μας.


από:ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ kpapadim003@gmail.com
προς:eikonoskopionews@gmail.com
ημερομηνία:4 Ιαν 2020, 2:25 μ.μ.
θέμα:Καλλιτεχνική ομάδα Ερμιονίδας

Αγαπητό εικονοσκόπιο,
Απευθύνομαι σε σας για ένα θέμα που με στεναχωρεί ιδιαίτερα και αφορά το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ερμιονίδας. 
Τι συμβαίνει με την καλλιτεχνική ομάδα Ερμιονίδας; Πνέει τα λοίσθια;Μαθαίνω ότι ολόκληρος ο ιδρυτικός πυρήνας αποχώρησε, διάβασα τις επιστολές αποχώρησης των κυριών.Στις επιστολές τους που είναι στην διάθεση σας αναφέρονται σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά της κυρίας Παπαμιχαήλ και τον τρόπο που είχε, να διευθύνει την ομάδα.
Κρίμα γιατί πρόκειται εξαιρετικές κυρίες με ήθος,που έδιναν πάθος και μεράκι σε ότι έκανε η κάθε μια .Το περίεργο είναι ότι αντι  να απαντήσει η κυρία Παπαμιχαήλ στα όσα της προσάπτουν άμεσα τις διέγραψε από την κλειστή ομάδα που ειχαν,για να επικοινωνούν,στο facebook.Ενέργειες σταλινικού τύπου για να κρυφθούν όλα κάτω από το χαλί.
Οποιος δεν κατέχει τη γνώση και την αλήθεια καταφεύγει σε τέτοιου είδους ενέργειες.
Είναι άδικο για τον τόπο μας να διαλύονται τέτοιες ομάδες ,που ξεκίνησαν ελπιδοφόρα και μας μύησαν στην τέχνη ,όλο αυτό το διάστημα.
Είναι αμαρτία ο εγωκεντρισμός και το πάθος για εξουσία της επικεφαλούς να στερεί από μας πανέμορφες εκθέσεις και έργα.
Επειδή πιστεύω ακράδαντα στο έργο της ενημέρωσης που επιτελείτε ,ελπίζω να δώσετε βάρος σάυτό το θέμα και να το ψάξετε.Τουλάχιστον δημοσιοποιήστε την επιστολή μου.Για ότι χρειαστείτε στην διάθεση σας.
Με εκτιμηση
Κ.Παπαδημητρίου