eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.comΠαρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

''Η ομάδα Δυνατής Ερμιονίδας Διδύμων, απαντά στον πρόεδρο της Τ. Κ. Διδύμων Κων/νο Σπανό και η Ανακοίνωση του Προέδρου Τ.Κ. Διδύμων''

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Κύριοι,
Της  #ΟΜΑΔΑΣ#, όπως αποκαλείστε της  Δυνατής Ερμιονίδος,

Αρχίσατε πολύ νωρίς τον προεκλογικό σας αγώνα.  Σας λέω ότι αν γίνουν οι εκλογές στην ώρα τους, αυτή που για σας είναι σήμερα #ΟΜΑΔΑ# θα γίνει τότε #ομαδούλα# .
Σας έχω πει και άλλη φορά ότι λειτουργείτε παραταξιακά παραπλανητικά και απολύτως αποπροσανατολιστικά. Για να μιλάτε για έργα στο χωριό μας, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τις καθημερινές ανάγκες εργασίες.
Για να μιλάτε για επάρκεια ή ανεπάρκεια δική μου στους συγχωριανούς μας πρέπει να μιλάτε με τους συγχωριανούς μας. Εσείς οι ομαδάρχες της ομαδούλας μόνο τηλεφωνικά θα μπορούσατε να έχετε αυτό το αποτέλεσμα.
Αν όμως το έχετε, τότε μόνο μπορείτε να το επικαλείστε.Να είστε σίγουροι όμως ότι μόλις συμβεί αυτό θα γίνετε και πάλι #ΟΜΑΔΑ#.
Επίσης οι συγχωριανοί μας θέλουνε να τους κοιτάς στα μάτια όταν τους μιλάς, να τους εξηγείς τι μπορείς να κάνεις και τι προσπάθειες γίνονται για το κάθε τι.
Ας έλθω όμως στο προκείμενο, στην πρόταση που μου καταθέτετε περί εισαγγελέως αναφέρομαι.
Είμαι απολύτως σύμφωνος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε από εμένα.Έχω την γνώμη ότι μπορείτε και μόνοι σας.  Να είστε σίγουροι όμως ότι πρέπει να γνωρίζω το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς πριν το υπογράψω.
 Όσο αφορά τα άλλα θέματα που βάζετε για εισαγγελέα προφανώς και δεν θα είμαστε μαζί, γιατί ποτέ δεν ήμουν και δεν θα είμαι σύμφωνος με συμφέροντα ή ενέργειες που κάνουν ζημιά στο χωρίο μου.
Αυτά είχα να σας γράψω και να σας υπενθυμίσω ότι έχω τηλέφωνο και το έχω συνεχώς ανοικτό.
Ειλικρινά με κουράζετε με αυτές τις προεκλογικές σας επιστολές.

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                       

Δίδυμα 8-3-2018

Απάντηση στον Σπανό Κωνσταντίνο, από την ομάδα της Δυνατής Ερμιονίδας Διδύμων.
Πρόεδρε δεν μας τα  λες καλά!!!
Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας ούτε  και την νοημοσύνη των συγχωριανών μας . Και θέλουμε και μπορούμε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του χωριού μας, αντιθέτως με εσένα, κάτι για το οποίο τα γεγονότα μας κάνουν πολύ  να αμφιβάλλουμε!!!
Να πάμε τώρα  στον Σταυρό και στο <<έγκλημα >> όπως το λες εσύ!!! Με δικές  σας  ενέργειες ψηφίσατε την εγκατάσταση και την λειτουργία του δεματοποιητή και μάλιστα αποδεχτήκατε  και την μεταφορά των απορριμμάτων από τον Δήμο Επιδαύρου. Κλείνατε  τους δρόμους για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε  το <<έγκλημα>> χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τον τόπο όπου θα μεταφερόντουσαν  τα δέματα. Λίγο αργότερα ο αρχηγός της παράταξης σας δήλωνε σε δημοτικό συμβούλιο ότι εξαπατήθηκε!!!Δημιουργήσατε μια αδιέξοδη κατάσταση και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και ξαφνικά μας  πετάς την <<μπάλα στην κερκίδα>> .Πάντα κάποιος άλλος φταίει για σένα, έλεος!!!
Πληρώσαμε 1.000.000€ για εγκατάσταση του δεματοποιητή!!! Πληρώσαμε άλλα τόσα περίπου να δεματοποιήσουμε τα απορρίμματα! Πληρώνουμε τώρα να σκίσουμε τα δέματα!!! Τώρα πες μας τι λέει το πρόγραμμα σας για τον δεματοποιητή ; Θα τον βγάλετε σε δημοπρασία;
Όταν επιχειρούσε να κάνει αποκατάσταση στον Σταυρό 1 ο προηγούμενος Δήμαρχος, αντιδράσατε, γιατί επρόκειτο  για κουκούλωμα(και καλά κάνατε) .Μετά που πήρατε τις εκλογές μεθόδευαν εν αγνεία σου, όπως λες, την αποκατάσταση (κουκούλωμα). Αντιδράσαμε όλοι μαζί  και πάρθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να  εξεταστεί η αρτιότητα της μελέτης από μελετητικό  γραφείο για την αποκατάσταση της χωματερής στο Σταυρό .Έγινε κάτι;
Μετά από λίγες μέρες κάνατε την μεγαλύτερη< κολοτούμπα> παρακάμπτοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Γίνατε μόνοι σας μελετητές και από την εμπειρία σας καταλάβατε  βλέποντας μια τομή ότι επρόκειτο για την τέλεια αποκατάσταση!!!
Στην πρόταση του Δημάρχου προς τους αρχηγούς των παρατάξεων για την μεταφορά των απορριμμάτων από παράνομες χωματερές του Δήμου στο Σταυρό, δεν  απάντησες ,συμφωνείς και εσύ πρόεδρε;
Πρόεδρε για να τελειώνουμε με το θέμα του Σταυρού σε προκαλούμε να πάμε μαζί  να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την εγκατάσταση του δεματοποιητή έως σήμερα και ας αφήσουμε τον εισαγγελέα να κάνει την δουλειά  του.
Επίσης να πάμε στον εισαγγελέα  και για την χωματερή που δημιούργησες στον παλιό δρόμο Λουκατι –Κρανίδι.
Επίσης να πάμε στον εισαγγελέα και για την παράνομη εξόρυξη βράχων από την στροφή  <<φαράγγι>> Σαλαντίου και όχι μόνο!
Επίσης να πάμε στον Εισαγγελέα για τις εργασίες αμμοβολής στην μονή Αυγού που σύμφωνα με την απάντηση που μας έδωσε η εφορία αρχαιοτήτων δεν έχει δοθεί καμία άδεια για εργασίες.
Πρόεδρε πρόσεχε σε τριάμισι χρόνια θητείας έχεις να παρουσιάσεις μηδενικό έργο. Έχεις χαρακτηριστεί από το σύνολο των συγχωριανών ανεπαρκής. Φτάνουν πια οι κολοτούμπες!!!
Πάντως ένα είναι σίγουρο Πρόεδρε, εμείς εάν διοικήσουμε το Χωριό μας και τον Δήμο δεν θα κάνουμε τίποτα στην <<ζούλα >>!!! Δεν θα κάνουμε κολοτούμπες όπως εσείς !!!
Θα είμαστε όμως αντιπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων στο Δήμο Ερμιονίδας και όχι αντιπρόσωποι του Δήμου Ερμιονίδας στα Δίδυμα.