eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο Απόστολος Λαδάς απαντά στον τ. Δήμαρχο κύριο Ανάργυρο Λεμπέση




Ο Απόστολος Λαδάς απαντά στον  τ. Δήμαρχο κύριο Ανάργυρο Λεμπέση σχετικά με την αφίσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Έκθεση Τουρισμού στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. 


Αγαπητέ φίλε Ανάργυρε,


Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα η Ερμιόνη από το Πόρτο Χέλι και αντίστροφα μιας και οι  δύο πόλεις με το Κρανίδι και τα υπόλοιπα χωριά αποτελούν το Τουριστικό καμάρι του Δήμου μας.


Επίσης θα ήθελα να σεπληροφορήσω ότι έστειλα προσωπικά στην Περιφέρεια φωτογραφίες τόσο της Ερμιόνης όσο και του Πόρτο Χελίου προκειμένου να τις  περιλάβουν στις αφίσες που προόριζαν για την έκθεση Τουρισμού της  Στοκχόλμης. Οι ιθύνοντες της Περιφέρειας επέλεξαν μόνο μία φωτογραφία,αυτή της Ερμιόνης (λόγω έλλειψης χώρου όπως μας είπαν), αλλά έκαναν λάθος στο  όνομα και έγραψαν κάτω από την αφίσα Πόρτο Χέλι.


Εμείς το λάθος δεν το γνωρίζαμε και το διαπιστώσαμε όταν φθάσαμε στην Στοκχόλμη που ήταν πλέον αργά να παρέμβουμε μιας και η αφίσα ήταν ήδη αναρτημένη. Τους επισημάναμε το λάθος και μας ζήτησαν συγνώμη με την υπόσχεση της άμεσης επιδιόρθωσης σε επόμενη  ανάρτηση.


Είναι σίγουρο ότι το λάθος δεν έγινε εσκεμμένα και θα ήταν παράλογο να τους καταλογίσουμε  πρόθεση πόσο μάλλον όταν μας έχουν βοηθήσει τόσο πολύ σε όλες τις ΔιεθνείςΕκθέσειςΤουρισμού που έχουμε πάει μαζί τους.


Επίσης μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το λάθος δεν έγινε αντιληπτό από τους επισκέπτες της έκθεσης μιας και οι περισσότεροι δεν γνώριζαν καν την Πελοπόννησοσαν περιοχή πόσο μάλλον την περιοχή μας.


Από την άλλη πλευρά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται μια τεράστια διαφήμιση της ομορφιάς του Δήμου μας μέσω του Σουηδικής  εκπομπής MastarnasMastare(Σουηδικό survivor)πού παίζεται αυτή την στιγμή στην Σουηδία με ακροαματικότητα περίπου 60%.


Πάνω από 2,5 εκατομμύρια Σουηδών θαυμάζουν κάθε Κυριακή της ομορφιές του τόπου μαςμέσω των εκπληκτικών λήψεων  τη περιοχής που έχουν κάνει τα τηλεοπτικά συνεργεία τους .

Η απαθανάτιση της Ερμιόνης στην εκπομπή αυτή είναι  εκπληκτική,μιας καιαπό δική μου απαίτηση έγινε ένα παιγνίδι στον Μήλο της Ερμιόνης και δόθηκε έτσι η ευκαιρία να αναδειχθεί τηλεοπτικά  η εκπληκτική ομορφιά της πόλης και της γύρω περιοχής.

Θα ήθελα τέλος να σε διαβεβαιώσω ότι  όλοι εμείς στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου, προσπαθούμενα προβάλουμε κατά το καλύτερο τρόπο το Τουριστικό προϊόν όλης της περιοχής μας , με την παρουσία μας στις μεγαλύτερες  εκθέσεις τουρισμούτης Ευρώπης , και άλλες ενέργειες προβολής,  γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από όλους τους παράγοντες του τουρισμού στην χώρα μας.

 Πάντως σε ευχαριστώ για την ευαισθησία σου για τα θέματα του τόπου μας και να σε διαβεβαιώσω ότι προσωπικά τρέφω τα ίδια αισθήματα για όλο τον Δήμο μας χωρίς καμία διάκριση.



Με φιλικούς χαιρετισμούς

Απόστολος Λαδάς

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Ερμιονίδας