eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Η Ερμιόνη , το Πόρτο Χέλι και... η διαφήμιση της Ερμιονίδας μπροστά από -Ντουμπλαρισμένες- φωτογραφίες! ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: 
<<Πάντως φίλε Απόστολε να ξέρεις ότι η Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι, αυτοί οι δύο τουριστικοί τόποι του Δήμου Ερμιονίδας δεν έχουν να ζηλέψουν  τίποτα ο ένας από τον άλλον!!!>>


Αγαπητοί συνδημότες,

Βλέποντας τους αγαπητούς φίλους κ.κ. Μανώλη Τριγκάκη Πρόεδρο Πόρτο - Χελίου και Απόστολο Λαδά δημοτικό σύμβουλο να φιγουράρουν μπρος από την διαφημιστική αφίσα με φόντο το λιμάνι των Μαντρακίων της Ερμιόνης και πάνω σ’ αυτήν να αναγράφεται το Πόρτο – Χέλι, ένιωσα την ανάγκη να τους ενημερώσω και ιδιαίτερα τον κ. Λαδά, αρμόδιο για τον τουρισμό του Δήμου Ερμιονίδας.


Φίλε Απόστολε με το 899/25-11-1976 Π.Δ. ανακηρύχτηκαν ως τουριστικοί τόποι της Ερμιονίδας η Ερμιόνη, η Θερμησία και το Πόρτο – Χέλι, μέχρι σήμερα πιστεύω ότι δεν έχει ανακληθεί αυτό το διάταγμα: Ίσως να έχουν προστεθεί και άλλοι τουριστικοί τόποι του Δήμου Ερμιονίδας. Βλέπε 329/10-12-1976 ΦΕΚ.


Γι αυτό λοιπόν καλό θα ήταν πολύ καιρό πρίν...με Δημοτικά έγγραφα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να ζητούσατε  επίμονα να υπάρχουν στην αφίσα φωτογραφίες από όλους τους τουριστικούς τόπους του Καλλικρατικού Δήμου με την λεζάντα Δήμος Ερμιονίδας.


Πάντως φίλε Απόστολε να ξέρεις ότι η Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι, αυτοί οι δύο τουριστικοί τόποι του Δήμου Ερμιονίδας δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ο ένας από τον άλλον. 

Ο κάθε τόπος έχει την δική του ομορφιά και τη δική του ιστορία... και δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες συγχύσεις με ''Ντουμπλαρισμένες'' φωτογραφίες!!!

Με όλη την καλή διάθεση που πιστεύω πως και εσείς έχετε για την ανάπτυξη του τουρισμού μας.





Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης