eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

''Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς''



Με τη νέα σχολική χρονιά ξεκινά ένα δύσκολο μεν, αλλά ωφέλιμο και όμορφο ταξίδι γνώσης και μάθησης για τα παιδιά. Το σχολείο είναι ο χώρος που σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του μαθητή, αναδεικνύονται τα ταλέντα του, καλλιεργείται πνευματικά. Είναι το εργαστήρι που δημιουργεί τους αυριανούς πολίτες, με γνώσεις, προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η μεγαλύτερη και η καλύτερη επένδυση της πατρίδας μας στο μέλλον, είναι τα παιδιά.

Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής, εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, να έχουν υγεία και δύναμη, προκειμένου με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, να κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους. Οι γονείς ως στυλοβάτες και αρωγοί πρέπει να παραμερίσουν τις δυσκολίες, προκειμένου να συμπαρασταθούν και να εξασφαλίσουν την πρόοδο των παιδιών τους.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διαθέτουν γνώσεις, εμπειρίες, ευαισθησία και θέληση για προσφορά, να έχουν δύναμη και να συνεχίσουν τις άοκνες προσπάθειές τους, ώστε με υπομονή και επιμονή να επιτευχθεί το καλύτερο.

Καλή, εποικοδομητική, σχολική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.