eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ...

...ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ !

Το Εικονοσκόπιο είναι ανοιχτό σε όλους και σε όλα,χωρίς παρωπίδες και μονομανίες.
Στους γνήσιους δημοσιογράφους κανείς δεν τολμά να πιάσει το χέρι, το μολύβι,την κάμερα και το πληκτρολόγιο!
Η δουλειά των ΜΜΕ και αυτών που έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία δεν είναι είναι να δίνουν συμβουλές στους δημότες για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Σφυρής(με τις διαδικασίες που του δίνει το δικαίωμα ο νόμος) όρισε τα μέλη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ κι έτσι το Δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτές τις προτάσεις του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας όπου και ανέθεσαν , στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕΡ να είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι για τα θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Ερμιονίδας.

Η δημοσίευση της επιστολής που υπογράφει ο κύριος Νίκος Σ. Αντουλινάκης(υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του κυρίου Γεωργόπουλου) έδωσε την αφορμή να απαντήσει ΕΔΩ υπεύθυνα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ για το τι πρέπει να πράξουν οι καταναλωτές του Νερού σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Εμείς οι γνήσιοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι των ΜΜΕ είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε το περιστατικό ως έχει κι απ΄την μία πλευρά και απο την άλλη.Χωρίς σχόλιο!
Τα ΜΜΕ δεν είναι διοικητικοί ούτε τακτικοί δικαστές για να βγάζουν και να ερμηνεύουν αποφάσεις στις πράξεις του καθενός.
Τέτοια ατοπήματα και τέτοιες παράλογες συμπεριφορές, τις κάνουν Αγράμματοι, αστοιχείωτοι, αμόρφωτοι με Κάλπικο Πτυχίο Δημοσιογραφίας. 

Τέτοια ατοπήματα και τέτοιες παράλογες συμπεριφορές, τις κάνουν τα άθλια υποκείμενα με παντελή έλλειψη δημοκρατικού ήθους και ανδρισμού (όπως μας τον περιγράφει αυτόν η Κυρία), που προσφεύγουν στην παράνομη μεταπώληση φωτοτυπιών για να ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΝΤΑΙ !

Υ.Γ: Κι όλα αυτά γίνονται μέσα σε φροντιστήρια απο επίδοξα λιγούρικα λαμόγια με εξάμηνη φυλάκιση (με αναστολή) στην πλάτη τους !
Τρομάρα του ...αυτός ο πειθήνιος σκύλος, ο οποίος γαυγιζει και γλειφει κατ’ εντολήν...(όπως μας τον περιγράφει η Κυρία).

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ