eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

''ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ''

''ΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ... ΝΟΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ''
Μια απ΄αυτές τις ευχάριστες φετινές καλοκαιρινές συναντήσεις ...στην Ερμιονίδα ήταν και αυτή του Δημάρχου του τέως Δήμου Ερμιόνης κυρίου Ανάργυρου Λεμπέση και της παρέας του, μαζί με τον (φίλο του πλέον) πασίγνωστο τραγουδοποιό και μεγάλο κιθαρίστα, τον κύριο Νότη Μαυρουδή και την σύζυγο του !
Το Εικονοσκόπιο ήταν εκεί ...
Εξ΄όσων γνωρίζουμε καλά(ήμασταν παρόντες) υπήρξε στην Ερμιονίδα ενα τραπέζι προς τιμήν του Νότη Μαυρουδή που παρέθεσε η παρέα του κ. Λεμπέση, με τον μεγάλο συνθέτη να δίνει ρεσιτάλ με την κιθάρα του και την συζυγο του να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του Νότη Μαυρουδή.
Όλοι βεβαίως σιγοτραγουδήσαμε σε μια καταπληκτική Αυγουστιάτικη νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι.
Κατα την διάρκεια της μαγικής αυτής Βραδιάς ο παιδικός (και μέχρι σήμερα) φίλος του Ανάργυρου Λεμπέση, κύριος Σταύρος Νάκος, ζήτησε απο τον μεγάλο καλλιτέχνη να του παίξει το πρώτο κομμάτι που συνέθεσε στο ξεκίνημα της καρίερας του και όπως του είπε χαρακτηριστικά:
<<Θέλω να μας αφιερώσετε το πρώτο σας κομμάτι το ''Άκρη δεν έχει ο ουρανός '' το αγαπάμε πολύ αυτό το τραγούδι και όταν ήμασταν κι εμείς νέοι το τραγουδούσαμε εδώ στην Ερμιόνη και κιθάρα έπαιζε ο Φίλος μας ο Πασχάλης...>>