eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; ''ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ - ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ... ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ''

ΜΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΖΩ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

 Το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη αφιερώνει με τα παρακάτω λόγια ο Γιώργος απ΄τα Μαντράκια.


''Σήμερα αυτός ο αγράμματος χρήστης υπολογιστή κατάντησε το ψαρομπλογκ του απο ΚΙΤΣΑΡΙΑ σε ΤΡΙΚΟΛΟΡΟ!Το μπογιάτισε το ψαρομπλογκ του ο μαιμουδιάρης αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος.Το μπογιάτισε ροζ και αποπειράθηκε ο ζηλιάρης να κλέψει το μπλέ του Εικονοσκοπίου. 
Το αποτέλεσμα αυτής της σιχαμερής μίξης και αλλοπρόσαλλης χρωματικής σύνθεσης που έκανε αυτό το άσχετο και απροσάρμοστο μόνιμο μπακούρι, ήταν να καταφέρει να κάνει το ψαρομπλογκ του μπλέ Μαρέ(σαν τα μούτρα του)!

Σήμερα λοιπόν αυτός ο Ράπας με το μαιμού πτυχίο είχε το θράσος να πιάσει στο στόμα του τον κύριο Γιώργο προσπαθώντας να τον ειρωνευτεί κιόλας, ο αγράμματος φοιτητής της έκτης δημοτικού!

Κύριε Γιώργο κάντε υπομονή σύντομα θα σκάσει το παράνομο υπόγειο και θα βγούν στη φόρα οι προσπάθειες και οι μετάνοιες νομιμοποίησης του στην πολεοδομία! 

H αποκάλυψη της καράμπινάτης υπόθεσης του ψαρομπλόγγερ με το παράνομο τόσα χρόνια χαμηλοτάβανο υπόγειο του για το οποίο παραπλανούσε τις αρχές και στέγαζε παιδιά πήρε τον δρόμο της και ερευνάται απο πολλούς κύκλους...!  

Κύριε Γιώργο μετά απ΄αυτή την

αποκάλυψη του αρχιερέα της παρανομίας στην Ερμιονίδα με το χαμηλοτάβανο υπόγειο που στεγάζει παιδιά, την ίδια ώρα αυτός περι άλλων τυρβάζει έχοντας το θράσος να καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα δηλαδή έφτασε στο σημείο αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας να  βρίζει χυδαία την πολεοδομία οτι σε άλλες υποθέσεις δεν κάνει την δουλειά της σωστά και για την δική του καταγγελία για το παράνομο υπόγειο του να μας την βαφτίζει ανίσχυρη, επειδή είναι ανώνυμη. 

Προφανώς κι ενδεχομένως για να έχει αυτή την καταγγελτική πρακτική να στηρίζεται σε υψηλό πολιτικό προιστάμενο της πολεοδομίας του δήμου Ερμιονίδας!

 Κύριε Γιώργο μιας και έχετε ανωτάτη μόρφωση και μπορείτε να καταλάβετε την περίπτωση του, ευχηθείτε σ΄αυτόν τον αγράμματο φοιτητή της έκτης  δημοτικού μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες που έχει κάνει στους δημότες μας να είναι τυχερός να μην του μακιγιάρουνε την μούρη μπλέ μαρέ όπως μακιγιάρισε και κατάντησε το μπλογκ του.

Πρόσεξε καλά αγράμματε φοιτητή της έκτης δημοτικού να μην αναλάβει ο κύριος Γιώργος την έρευνα στην καραμπινάτη υπόθεση(που εξετάζει η πολεοδομία)του επι χρόνια παράνομου υπόγειου σου γιατι σε αυτή την περίπτωση δεν σε σώζει ούτε ο <<μεγάλος>> απο την σκληρή του πένα!

Ουαί κι αλίμονο σου ΡΑΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ, κάνε το σταυρό σου, να μην ασχοληθεί ο κύριος Γιώργος σοβάρα με την υπόθεση ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΨΑΡΟΜΠΛΟΓΓΕΡ γιατί αυτός ξέρει καλά απο πολεοδομίες.......!!!!!!!!! ''


Γιώργος απ΄τα Μαντράκια


καλή σας ακρόαση...