eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



Όπως είχε συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ξεκίνησε η αποκατάσταση των δημοτικών δρόμων στην πόλη του Κρανιδίου που είχαν καταστραφεί από την τοποθέτηση του νέου δικτύου ύδρευσης και το πρόβλημα επιδεινώθηκε με τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις του Σεπτεμβρίου, οι τομές του δρόμου είχαν γίνει χαντάκια και η πρόσβαση τόσο σε πεζούς όσο σε αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ δύσκολη και σε κάποια σημεία αδύνατη.
Οι γειτονιές πάνω από το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου
( Αγ. Χαράλαμπος, δρόμος προς τον Αγ. Ματθαίο) είχαν σοβαρά προβλήματα όλο το καλοκαίρι, τώρα επιδεινώθηκαν σημαντικά. Σωστή ήταν η χθεσινή παρέμβαση αλλά απαιτείται να είναι ολοκληρωμένη. Αναγνωρίζουμε ό,τι έχει συμβεί στην πατρίδα μας σε κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό επίπεδο το προηγούμενο επτάμηνο αυτό όμως δεν ακυρώνει ότι η Επιτροπή παρακολούθησης και των δύο έργων (αποχέτευση και ύδρευση) πρέπει να ενημερώσει και το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες για την τύχη τους, για τη πορεία τους.
 Η Π.Ε. Αργολίδας, ο Δήμος Ερμιονίδας και η ΔΕΥΑΕΡ με τους εκπροσώπους τους ως Επιτροπή παρακολούθησης απαιτείται να κάνουν όλες εκείνες τις ενέργειες και να πάρουν τις πρωτοβουλίες έτσι ώστε:
α) Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.
β) Να εκτελεστούν τα έργα σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
γ) Η ενόχληση των δημοτών να είναι όσο το δυνατόν περιορισμένη.
δ) Να εξασφαλίσουν τη ροή των χρηματοδοτήσεων και για τα δύο έργα.
ε) Να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές αν υπάρχουν.
Αναμένουμε άμεση ενημέρωση.

Β) SPORTATHLON 2015. Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΣΙΛΗ

Ο συμπατριώτης μας, ο υπεραθλητής κ. Γιώργος Φασιλής πέτυχε τον στόχο, τερμάτισε στο μεγάλο υπερμαραθώνιο, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μεγάλη και ιστορική διαδρομή. Αξίζει να του δοθούν τα θερμά συγχαρητήριά μας. Κατά τη φάση της προετοιμασίας του όλοι τον είχαμε συναντήσει στην καθημερινή του προπόνηση, στην καθημερινή του άσκηση και του είχαμε αναγνωρίσει την υπομονή του, την επιμονή του, τη μεγάλη του ψυχή, το μεγαλείο της θέλησής του.
Αξίζει να τιμηθεί και συμφωνώ με την πρόταση του συναδέρφου κ. Γ. Γεωργόπουλου. Ο Δήμςο Ερμιονίδας πρέπει να τιμήσει σε μία σεμνή τελετή και έχει να μας διηγηθεί πολλά από την εμπειρία του, από το αθλητικό του επίτευγμα.
Και πάλι να του ευχηθούμε θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στις επόμενες αθλητικές δραστηριότητες – συμμετοχές. Ο Γιώργος Φασιλής πρέπει να αποτελέσει ένα πρότυπο για τη νέα γενιά του τόπου μας, των νέων του Δήμου Ερμιονίδας.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας