eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» : Ευχαριστήρια επιστολή απο τον Τάσο Λάμπρου στον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη



 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  


Αξιότιμε κ.Υπουργέ,
 
         Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την ανταπόκριση σας  στο αίτημα του...
.... Δήμου Ερμιονίδας όπως αυτό υποβλήθηκε  από τον Δήμαρχο κ.Δ.Καμιζή για την έκδοση νέας ΚΥΑ για την μεταφορά των απορριμμάτων  μας στον ΧΥΤΑ της Φυλής . 
Με αυτό τον τρόπο δίνεται πάλι μια προσωρινή λύση στο μεγάλο αδιέξοδο της διαχείρισης  των απορριμμάτων το οποίο ο Δήμος Ερμιονίδας «κληρονόμησε» από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
     Η έκδοση της νέας ΚΥΑ θα ανακουφίσει την υφιστάμενη κατάσταση και θα μπορέσει ο   Δήμος μας να καλύψει το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, το επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα.
     Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας στο να προμηθευτεί    ειδικό απορριμματοφόρο ο Δήμος μας  από την Ελληνική εταιρεία ανακύκλωσης  έτσι ώστε να  ανταποκριθούμε με επιτυχία στο πρόγραμμα ανακύκλωσης  που έχει ξεκινήσει ο Δήμος μας  σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ανακύκλωσης.
Ήδη έχουμε ολοκληρώσει όλα τα βήματα  για την εφαρμογή της ανακύκλωσης    στο Δήμο μας και αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα μας και κυρίως των  δημοτών ,με στόχο την αύξηση του όγκου των ανακυκλώσιμων και την μείωση   του όγκου των σύμμεικτων απορριμμάτων
Τέλος θα ήθελα να σας προσκαλέσω το Σαββάτο 29 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Κρανιδίου στην ημερίδα που θα διοργανώσει η παράταξη  μας  σε συνεργασία με επιστημονικό ίδρυμα με θέμα:
«ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη- νέο τουριστικό μοντέλο» στην συγκεκριμένη ημερίδα θα προσκληθούν  οι βουλευτές του Νομού μας ,εκπρόσωποι του επιμελητηρίου ,εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων

         
                                                    Για την
      
                     ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ
                                                                
                                         Ο υποψήφιος  Δήμαρχος           
                                            ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ