eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μερτύρης: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας»

Ο Σήφης Μερτύρης μιλάει στο gazzetta.gr για την ανάληψη της προεδρίας της Ένωσης Ερμιονίδας για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την αποχωρησή του από τον Παναργειακό. 
«Εκ γεννήσεως ήμουν Ερμής Ερμιόνης. Εκεί μεγάλωσα και εκεί είδα τους φίλους μου να παίζουν μπάλα. Πριν από 3 χρόνια έγινε η σγχώνευση με την ΑΕΚ Ερμιονίδας κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσουμε πληθυσμιακά και πλέον εκπροσωπούμε όλη την επαρχία».
Ποιό είναι το πρώτο σας μέλημα ως διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει της καλή της πορεία;

«Το ότι εγώ ανέλαβα πρόεδρος είναι αποτέλεσμα κάποιων συγκυριών. Πρώτα απ΄όλα εδώ υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η οποία ασχολιόταν πάντα με τα θέματα της ομάδας είτε διοικητικά, είτε συμβουλευτικά είτε οικονομικά και μαζί αποφασίσαμε να αναλάβουμε την ομάδα.
Εγώ δεν ήρθα για να αλλάξω πράγματα μιας και η ομάδα είναι πειθαρχημένη και σε πολύ καλό επίπεδο και διαφαίνεται η δουλειά που έχει κάνει ο Δημήτρης Σπανός τον οποίο και στηρίζουμε».
Έπαιξαν ρόλο οι καλές σας σχέσεις με την απερχόμενη διοίκηση στην απόφαση να αναλάβετε την προεδρία;
«Η απερχόμενη διοίκηση κάθε άλλο παρά απερχόμενη είναι καθώς έμεινε κοντά μου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος πλέον έχει θέση αντιπροέδρου.
Το θετικό είναι ότι οι 4-5 προηγούμενοι πρόεδροι συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Εγώ από την εμπειρία που έχω καθώς υπήρξα πρόεδρος του Παναργειακού τον οποίο και ανέβασα στη Γ΄ Εθνική , στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα οργανωτικά.Ξεκινήσαμε με τη δημιουργία ενός γραφείου για την ομάδα που θα βρίσκεται στο Κρανίδι, στο οποίο θα γίνονται τα συμβούλια και θα είναι το γραφείο το οποίο θα μας ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με την ΕΠΟ.
Θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να θωρακίσουμε την ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στην ήσυχη και φιλόξενη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.»
Ποιός ήταν ο λόγος που σας οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσετε από τα διοικητικά του Παναργειακού;
«Ο Παναργειακός είναι μια ομάδα με την οποία θέλω να έχω πάντα τις καλύτερες σχέσεις.Αγωνίστηκα για να ανέβει κατηγορία. Πέρα τούτου οι ιθύνοντες του Παναργειακού είναι φίλοι και γνωστοί μου. Όσον αφορά το μεταξύ μας παιχνίδι θα τους παρέχουμε μια εξαιρετική φιλοξενία, όπως και σ΄όλους τους άλλους φιλοξενούμενους.»
Η ομάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δύο νίκες και μια ήττα.Ποιός πιστεύετε ότι είναι ο στόχος της;
«Αυτό που μας έχει δείξει το πρωτάθλημα είναι ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά, χωρίς να υπάρχει κάποιο αδιαφιλονίκητο φαβορί.Ο δικός μας στόχος είναι να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και καλή αγωνιστική παρουσία σ΄όλα τα ματς.Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Εμείς σαν καινούρια διοίκηση θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους φιλάθλους της Ερμιονίδας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους όσους έχουν βοηθήσει την ομάδα με την οικονομική τους στήριξη.Από το διαρκείας του απλού φιλάθλου μέχρι την οποιαδήποτε χορηγία με τις διαφημιστικές πινακίδες ή με τις οικονομικές ενισχύσεις για να εκφράσουν την αγάπη τους προς την Ένωση Ερμιονίδας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Πάλλη, τον επίτιμο πρόεδρο του Ερμή Ερμιόνης και αντιπρόεδρο της Ένωσης Αντώνη Ψυχογιό, καθώς επίσης και τους Βαγγέλη και Κώστα Γούτο και τον Δημήτρη Κοτσοβό, που είναι απόλυτοι συνεργάτες μου και με βοηθούν στα διοικητικά και οικονομικά θέματα».
* Η συνέντευξη δόθηκε στον Άκη Παπαβλασόπουλο