eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΣΑΛΑΧΟΟΥΡΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΜΙΖΗ - ΤΣΑΜΑΔΟ ΜΕ... ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ''

<<Τους επιστρέφω τα σχοινιά και τις κρεμάλες να τις τυλίξουν στο λαιμό τους και Δημοσιεύω την 213/2013 απόφαση του Δικαστηρίου που κυρήσει ένοχο τον Γιάννη Τσαμαδό για Παράνομο όφελος!
Γι΄αυτά και για τα άλλα... Νικηθήκατε το 2006, Δημήτρη Καμιζή και Γιάννη Τσαμαδέ!
-----------------------------------------------------


Αγαπητοί Συνδημότες

Αυτός ο εκλεκτός του Δημάρχου παραβάτης καθήκοντος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τσαμάδος πάντα με τις ευλογίες του Δημάρχου συνεχίζει το «κύκνειο άσμα τους».

Τώρα συνυπογράφει κείμενο μαζί με το παλιό του (στα κρυφά σχολειά) συνεταιράκι, τον άλλο εκλεκτό του Δημάρχου, τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Κούστα και μιλούν χωρίς ντροπή φίλε μου για σχοινιά, για κρεμασμένους και για 0 ποινικά μητρώα.

Έτσι όπως τα έχουν διδαχθεί από τον Δήμαρχο με αυτά τα ίδια φιλολογικά λόγια του αέρα.

Επειδή έχω μάθει να απαντώ πάντα με ντοκουμέντα – με χαρτάκια, ζητώ συγνώμη από τους πρώην δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κρανιδίου. Από αυτούς που πλήρωσαν την παρανομία του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή τότε το 2006 που λυσσαλέα σύναψε συμβόλαιο με τον επιχειρηματία πριν έρθει η νομιμότητα της 152/06ΑΔΣ, τότε που ένας δημότης Κρανιδίου πρόσβαλε την απόφαση και την ΑΚΥΡΩΣΕ.

Δημοσιεύω την 213/2013 απόφαση του Δικαστηρίου, τους επιστρέφω τα σχοινιά και τις κρεμάλες να τις τυλίξουν στο λαιμό τους...

καντε κλικ πάνω στην απόφαση





Γι΄αυτά τα αλισβερίσια σας και τα συμφέροντα, δεν σας ενέκρινε τα πεπραγμένα σας ο λαός και σας έστειλαν οι δημότες στην Αντιπολίτευση του Δήμου το 2006, Δημήτρη Καμιζή και Γιάννη Τσαμαδέ. 

Γι΄αυτά και για τα άλλα... Νικηθήκατε το 2006, Δημήτρη Καμιζή και Γιάννη Τσαμαδέ!

Και τους προειδοποιώ αυτούς τους παραβάτες καθήκοντος, τους εκλεκτούς και αυλικούς του Δημάρχου μην ξανατολμήσουν να ανακαλέσουν άδειες λειτουργίας καταστημάτων που έχει εκδώσει ο Δήμος Ερμιόνης. Θα με ξαναβρούν μπροστά τους.

Αυτοί δεν έχουν το πολίτικό ηθικό ανάστημα να παρέμβουν στα έργα και στις πράξεις του Δήμου Ερμιόνης.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβει αυτή η τρόικα του Δήμου Ερμιονίδας ότι οι δημότες τους πήραν χαμπάρι.

Δεν μπορούν να κρυφτούν πια πίσω από το δάχτυλό τους και να διδάσκουν την ηθική με φιλολογικά λόγια του αέρα. Η πολιτική ηθική και η νομιμότητα φαίνονται στις πράξεις της Διοίκησης. 

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης

Υ.Γ:Για τον άλλον εκλεκτό παραβάτη καθήκοντος  και συνιδιοκτήτη του πρώην φροντιστηρίου ''Κύκλος'' για όσους θυμούνται καλά... , κ. Σταύρο Κούστα θα έρθει η σειρα του(σήμερα - άυριο) για καταλογισμούς , για τσέπες δημοτών , για τσέπες γονέων και πολλά άλλα...
Τότε να δείς τσιφτεντέλια στα τραπέζια και πότε ο Γιούδας και πότε ο Κούδας