eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

''Χτύπησε και πάλι ο Απόστoλος! Ανταρσία για τα δημοτικά τέλη! ''

''Ο Δήμος Στυλίδας αποτελεί έναν από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα, που μειώνουν τα τέλη.'' 
Σημείωση Εικονοσκοπίου:
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ  ;
ΑΥΞΗΣΕ Ή ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΛΗ; 

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε μια ανάσα στους δημότες μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
Ο Δήμος Στυλίδας αποτελεί έναν από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα, που μειώνουν τα τέλη. Μάλιστα, ίσως είναι ο μοναδικός που τα μειώνει σε τόσο υψηλό ποσοστό, 15-20%.
Το θέμα της μείωσης των τελών περιλαμβάνεται στην ατζέντα των 23 θεμάτων, που θα συζητηθούν στο απογευματινό Δημοτικό Συμβούλιο της Στυλίδας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος επισήμανε ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν.... 
.... αντέχει άλλα βάρη, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει και αυτά που έχει. Συμπλήρωσε επίσης ότι κάνοντας οικονομία και χρηστή διαχείριση, είδαμε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη και να δώσουμε έστω και μια μικρή ανάσα στους δημότες. Τελειώνοντας θέλησε να σταθεί στο γεγονός ότι θα είναι δίπλα σε όποιον δημότη τον έχει ανάγκη, λέγοντας ότι προτεραιότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής ήταν, είναι και θα είναι ο δημότης και περισσότερο εκείνος που έχει ανάγκη, πραγματική ανάγκη.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Στυλίδας με τη βοήθεια χορηγών μοιράζει κάθε μήνα, μέσω της Μητρόπολης, μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου.
Μπράβο βρε Απόστολε! Καμάρι της Στερεάς Ελλάδας! Συνέχισε το έργο σου… και να είσαι βέβαιος ότι όλοι οι Έλληνες σε στηρίζουν!

ΠΗΓΗ