eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

'' Διοίκηση-παίχτες και φίλοι του Α.Ο. Κρανιδίου έβαλαν….τρίποντο στην διασκέδαση ''

''Γλέντι στο «περιβολάκι του Τορβά''
«Χάσαμε έναν αγώνα αλλά θα συνεχίσουμε δυνατά. Στόχος μας η νίκη σε κάθε αγώνα».... δήλωσαν με μια φωνή παράγοντες και αθλητές της ομάδας για την ήττα τους το Σάββατο με 53-55 από τον Α.Ο. Ερμιόνης.

Στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας Α.Ο. Κρανιδίου, οι ιθύνοντες του συλλόγου διοργάνωσαν (χριστουγεννιάτικη) χοροεσπερίδα στο «περιβολάκι του Τορβά» και το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μολονότι ότι ήταν νωπές οι μνήμες από την ήττα του Α.Ο. Κρανιδίου στο τοπικό ντέρμπι για την Α Ε.Σ.Κ.Α.Κ. από την Ερμιόνη.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα διοικητικά μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ανέφεραν ότι «συνολικά η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά» και πρόσθεσαν ότι «στηρίζουμε τον προπονητή μας κ. Γκόλαντα και τους παίχτες μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουν στις νίκες από το επόμενο κιόλας ματς» ενώ αναφερόμενοι στον σκοπό της βραδιάς που διοργάνωσαν τόνισαν πως «Για να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιώνουμε το επίπεδο της ομάδας χρειαζόμαστε την  στήριξη των υποστηρικτών μας και τον φιλάθλων μας» εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που παραβρέθηκε στην χοροεσπερίδα-παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς- και συνέβαλε ώστε ο σύλλογος να ενισχυθεί οικονομικά σημειώνοντας: «Θα τους κάνουμε υπερήφανους φέρνοντας και άλλες πρωτιές στην Ερμιονίδα.» θυμίζοντας ότι οι παγκορασίδες του συλλόγου αναδείχθηκαν τον περασμένο Μάιο πρωταθλήτριες Αργολιδο-Κορινθίας υπο τις οδηγίες του προπονητή τους Μάκη Καπόγιαννη.
Το γλέντι…
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η διοίκηση, οι παίχτες, και οι φίλοι της ομάδας, δεν πτοήθηκαν από την ήττα που γνώρισαν το απόγευμα του Σαββάτου από τον Α.Ο. Ερμιόνης. Μερικές ώρες αργότερα γλέντησαν σε Ελληνικούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Αναστάσιο Τόκα να ευχαριστεί τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα και να δίνει το έναυσμα για την διασκέδαση.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στους χορούς μαζί με τους γονείς τους. Η «ψυχή» της βραδιάς ωστόσο ήταν ο ταμίας του Α.Ο. Κρανιδίου Δημήτρης Μίζης 

ο οποίος μεταξύ άλλων διέπρεψε στο ζεϊμπέκικο και ήταν σε τρελά κέφια καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος της ομάδας «Ο Δημήτρης Μίζης είναι η ψυχή της ομάδας και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι». Κάτι που αν μη τι άλλο καταδεικνύει ότι ο Α.Ο. Κρανιδίου ήταν και είναι μια «οικογένεια» τα μέλη της οποίας ενωμένα καθημερινά πασχίζουν για το καλό της ομάδας.
Να τονισθεί ότι έγινε και λαχειοφόρος αγορά με τους «τυχερούς» που προέκυψαν από την κλήρωση να κερδίζουν πολλά δώρα. H βραδιά έκλεισε με την πίστη όλων ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική και γιατί όχι; Και για το επόμενο γλέντι!

Eikonoskopio news