eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

''ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ''

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ:
«ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ  ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ»
''ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κο ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ΄ ΑΥΤΩ ΓΙΑ Τ΄ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ...''


foto Ι. Αντωνόπουλος-αρχείο Εικονοσκοπίου
 
Δεν έφθανε ότι παραβλέψατε τις αποφάσεις εδώ και δύο μήνες της Τοπικής Κοινότητας των Διδύμων, της Τοπικής Κοινότητας των Φούρνων, της Συντονιστικής Επιτροπής και των Συλλόγων.
Δεν έφθανε ότι παραβλέψατε τον κώδικα και τη νομοθεσία όπου σαν Αντιπολίτευση είχαμε καταθέσει το αίτημα για σύγκληση Δ.Σ. όπου σε 6 μέρες έπρεπε να γίνει Δ.Σ. στα Δίδυμα με μοναδικό θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανεξέλεγκτη ρίψη επικίνδυνων αποβλήτων που επιβαρύνουν τα Δίδυμα , τους Φούρνους, το Λουκαίτι και ολόκληρο το Δήμο.
Αλλά στήσατε από τις 7 μέχρι τις 12.00 το βράδυ τον κόσμο των Διδύμων, των Φούρνων, του Λουκαιτίου, οικολογικούς Συλλόγους και ανήσυχους δημότες  στο Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας και όχι μόνο προσπαθήσατε ν΄ αποφύγετε τη συζήτηση αλλά περιμένατε με τη συνήθη τακτική σας να κουραστεί ο κόσμος και να φύγει. 
Κάνατε εσκεμμένα  Τ’ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βάζοντας το αντιπροτελευταίο θέμα στην Η.Δ. και έξι θέματα πριν καν γίνει η συζήτηση για τη διαχείριση και την κατάσταση της απέραντης χωματερής που δημιουργήσατε στα Δίδυμα, είχατε βάλει την ψήφιση μελέτης για το κουκούλωμα των σκουπιδιών με πέτρες και χώμα.                           Πάθατε αμνησία , αλτσχάιμερ  ή κάτι άλλο που εγώ  αδυνατώ να το χαρακτηρίσω; 
Ξεχάσατε τις υποσχέσεις σας ότι την επόμενη μέρα θα διώχνατε  τα σκουπίδια στα Λιόσια;;;;


Θα δωρίζατε τον δεματοποιητή.  Θα κάνατε ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Εσείς δώσατε εντολή στους αθίγγανους να μαζεύουν τα ανακυκλώσιμα και να εισέρχονται στο χώρο της χωματερής που δημιουργήσατε στα Δίδυμα ;;;;;
Ποιος εκμεταλλεύεται, με ποιανού εντολή  κε Δήμαρχε και σε ποιανού τσέπη μπαίνουν  τα χρήματα από την πώληση των ανακυκλώσιμων;
Με τι μούτρα αντικρίζετε αυτούς που πριν ένα χρόνο παραμονές των εκλογών τους κοροϊδέψατε για να πετύχετε το στόχο σας;

Όμως αγαπητέ κε Δήμαρχε και κοι Αντιδήμαρχοι τα γραφόμενα μένουν.  Οι φωτογραφίες του πριν και του τώρα δεν μπορούν ν΄ αμφισβητηθούν.
Σας κρίνουν οι Δημότες και συντοπίτες μου για την ψευτιά και την ανακολουθία σας, διαβάζοντας τις δηλώσεις τις δικές σας και του κου Κούστα Αντιδημάρχου, υπεύθυνου καθαριότητας.
Δυστυχώς για σας ο κόσμος θυμάται  τις δηλώσεις σας κε Καμιζή και της Αντιδημάρχου κας Σαμπάνη που χαρακτήριζε τα Δίδυμα «Σπιναλόγκα» όταν υπήρχαν τα δέματα και τώρα έχουν τριπλασιασθεί. Αλλά σήμερα υπάρχουν πάνω από 50.000 κυβικά σκουπίδια  ανεξέλεγκτα κ’ αφύλακτα τα οποία Εσείς τα πήγατε εκεί και δεν ξέρετε τώρα τι να τα κάνετε.
Εμείς προχωρήσαμε , ακουμπήσαμε το πρόβλημα προσωρινά βεβαίως γιατί η Πολιτεία αδιαφόρησε και δεν προχώρησε στην υλοποίηση του  σχεδιασμού και τις δεσμεύσεις της.  
Δεματοποιητής 2010

Κλείσαμε τις χωματερές, Ανέπνευσε μετά από 40 χρόνια ο τόπος  παρ΄ όλο που πολεμηθήκαμε από τους μικροπαραγοντίσκους της «οικογενειακής» κομματικής πολιτικής ορισμένων, δυστυχώς για τον τόπο.
Και σήμερα ερωτώ είναι ψέματα αυτά που λέγατε και γράφατε;
Πως ονομάζετε Εσείς τα Δίδυμα σήμερα;
Προεκλογικά τα λέγατε «Σπιναλόγκα» με 4.000 δέματα χωρίς ίχνος σκουπιδιού με την συνεχή λειτουργία  του δεματοποιητή.
Σήμερα   βρίσκονται  14.000 δέματα και 50.000 m3 σκουπίδια ανεξέλεγκτα.
Δεματοποιητής Καμιζή
Άγνωστο  πόσα ακόμα σκουπίδια θα φέρετε στα Δίδυμα χύμα εφόσον πολεμήσατε και ακόμα πολεμάτε  την λειτουργία του δεματοποιητή.

Ο κόσμος που κοροϊδέψατε περιμένει να του απαντήσετε και για καλό δικό σας όταν έρθετε στα Δίδυμα να κρατάτε και το πρόγραμμα του συνδυασμού σας για να απολογηθείτε για αυτά που γράφατε.
Πως θα χαρακτηρίζατε τα Δίδυμα σήμερα όταν ξεπέρασε την «Σπιναλόγκα»;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ