eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

''TO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BEACH SOCCER 2011 ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011.

Το απόγευμα της Κυριακής ο τελικός της χρονιάς και η στέψη του πρωταθλητή


Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Μπητς Σόκκερ θα αναδειχθούν το απόγευμα της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Η αυλαία του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Γερμανός 2011 πέφτει στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας,όπου φιλοξενείται το τελευταιο τουρνουά της χρονιάς. Ο τελικός θα αρχίσει στις 6μμ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-3. Θα ακολουθήσει η συνάντηση με τους All STARS....


.... Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και για πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στη δυτική παραλία της πόλης. Μεταξύ άλλων νωρίς το μεσημέρι προβλέπεται αγώνας μικρών παιδιών και στις 5μμ συνάντηση γυναικείων ομάδων. Ξεχωριστό χρώμα, όπως σε κάθε τουρνουά, θα δώσουν οι τσιρλίντρες της διοργάνωσης. Τους τελικούς θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα κάνουν τις απονομές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, ενώ έχουν προσκληθεί και οι δήμαρχοι των πόλεων όπου διεξήχθησαν τα προηγούμενα έξι τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός 2011.


Στα παιχνίδια του Σαββάτου:


Nautiko- Κοράκια 10-8


Σκορερς ήταν οι Καρακάσης, Στέλιος Λάνι,Μπέρτσιας (5), Οικονομόπουλος (2), Γιώργος Λάνι για τους νικητές και οι Μακρής, Σκάρος, Χατζηπέτρος, Γιαννακόπουλος (2), Κουρκούτης, Τουρνάς, για τους ηττημένους.


Τριγλία Ραφήνας - B.J. Καναλάκιου 3 - 10


Σκόρερς για την Τριγλία οι Αρσενόπουλος, Καραγιάννης, Γκίκας και για το Καναλάκι οι Ντάκος, Λουκάκης (2), Βασιλείου, Δημ. Παπαδόπουλος (6)


Τριγλία - Una Matita 11 - 13


Σκόρερς του αγώνα ήταν οι Αρσενόπουλος (2), Γκίκας (4),


από την ομάδα της Ραφήνας και οι Ορφανός (2), Σπέρτος (4), Καραμπέτσος (4), Κομιώτης (3) από τους νικητές.


B.J.Καναλακίου - The Saints Πέτρινο 1 - 3


Τα γκόλ των νικητών πέτυχαν οι Δαυϊδ Ζόρζε, Ασημακόπουλος, Δελαπόρτας, ενώ των ηττημένων ο Γάκης.