eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

''Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως Δήμου Ερμιόνης ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ! ''


''ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ - ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ - Η ΓΟΥΒΑ ΚΑΙ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΛΕΜΠΕΣΗ''


          
   
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ:
''Θα στο ξαναπώ για άλλη μια φορά:
ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ''


Αγαπητοί Συνδημότες


Μετά από πολύχρονη προσπάθεια κατορθώσαμε να λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός και σήμερα οι θάλασσες μας να είναι πεντακάθαρες. Αυτό οφείλεται στις προσπάθειες των Δημοτικών Συμβούλων, Συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, στον πρωτεργάτη μακαρίτη Αντώνη Πάλλη Δημοτικό Σύμβουλο αλλά και στους πραγματικούς εθελοντές κ.κ. Βαγγέλη και Κώστα Γούτο και Αντώνη και Γιώργο Ψυχογιό που χρηματοδότησαν την ολοκλήρωση του έργου.


Σήμερα δέχεται ο βιολογικός καθαρισμός το 95% των αποχετεύσεων της Ερμιόνης. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κάθε λίγο και λιγάκι αναφέρεται είτε μέσα από το ψαρομπλόγκ ή κουνάει χαρτάκια στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να κοκκινίζει.


Εγώ κ. Καμιζή αν είχα υπηρετήσει Δήμαρχος Κρανιδίου και δεν είχα κατορθώσει να ρίξω πάνω από το 15% των αποχετεύσεων στο Βιολογικό θα ντρεπόμουν, δεν θα έπιανα ποτέ στο στόμα μου τη λέξη Βιολογικός.



Εμείς καμαρώνουμε γι΄αυτό! 

Βέβαια εσύ κύριε Καμιζή καμαρώνεις για την Γούβα και την λίμνη βοθρολυμάτων που δημιούργησες εσύ στην είσοδο της πατρίδας σου!! της Κοιλάδας και του Κρανιδίου , έτσι χύμα γεμάτη Βοθρολύματα και δυσοσμία η γούβα του Βιολογικού Κρανιδίου, ανυπόφορη για τον τουριστικό τόπο και δεν Ντρέπεσαι για τα λύματα που χύνονται στο ρέμα;

Δημήτρη Καμιζή αυτό είναι Νόμιμο ή Παράνομο ; 


 
Αναρωτιέμαι γιατι ο προιστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας κ. Γαλανός,που εσύ τον προσκάλεσες απέκρυψε απο την συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Ερμιονίδας την υπ΄αριθμόν 2157 /8-02-2011 απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δημήτρη Καμιζή ο υπάλληλος του Δήμου αμφισβητεί τις αποφάσεις της Προισταμένης του Αρχής;

Αμφισβητεί την 280/2009 μελέτη του έργου που αναφέρεται στην παραπάνω απόφαση;

Το περίγελο είναι οτι εσύ κύριε Καμιζή προσπάθησες να απαξιώσεις το έργο πνοής για την Ερμιόνη ,τον βιολογικό καθαρισμό στήνοντας έτσι μια φιέστα ντροπής που δεν σου βγήκε, ψάχνοντας να βγάλεις κάλπικη την 280/09 μελέτη της ΤΥΔΚ για την λειτουργία Βιολογικού.


Δημήτρη Καμιζή άλλα ήθελες ,άλλα φαντάστηκες και αλλιώς σου ήρθαν.

Είναι Ντροπή για Δήμαρχο οι πρακτικές αυτές.Να αποκρύπτεις εσκεμμένα την υπ΄αριθμόν  2157/8-02-2011 που δικαιώνει τις προσπάθειες του Δήμου Ερμιόνης που έλαβε υπ΄όψιν της την 280/09 μελέτη την οποία χρησιμοποίησες και προσπάθησες να κρυψεις τα σχέδια σου πίσω απο αυτήν ΕΣΥ!

Την απόφαση αυτή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εσύ πανικόβλητος την απέκρυψες απο το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας  την δημοσιεύω έτσι όπως έχω μάθει για να μάθουν οι Δημότες μας επιτέλους!!! ποιός είναι ο ΨΕΥΤΗΣ...

κάντε κλικ

Με αυτήν την απόφαση  οπου επιβεβαιώνονται οι νόμιμες και διαφανείς ενέργειες του Δήμου Ερμιονής για την <<ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ>> συνέχισες και λειτουργούσες  τον βιολογικό Ερμιόνης μέχρι και σήμερα.
Δημήτρη Καμιζή άσε τα παιχνιδίσματα και ξεκίνα τη Δουλειά!

Με λόγια και ψέματα εργα δεν γίνονται.

Θα στο ξαναπώ για άλλη μια φορά:
''ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ''


Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος
του τέως Δήμου Ερμιόνης