eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Η -αμισθί- Αντιδήμαρχος Μαρία Στάπα προς "δημοσιογράφο" σε εισαγωγικά : ''Ο εν λόγω φαίνεται να έχει ως τακτική του την επίθεση κατά γυναικών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.''

Η -αμισθί- Αντιδήμαρχος Μαρία Στάπα προς "δημοσιογράφο" σε εισαγωγικά :

'Ο εν λόγω φαίνεται να έχει ως τακτική του την επίθεση κατά γυναικών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.''

Αγαπητοί συμπολίτες,
Είναι απογοητευτικό, αλλά δυστυχώς όχι πρωτοφανές, να βλέπουμε έναν συγκεκριμένο "δημοσιογράφο" να στοχοποιεί ξανά και ξανά το πρόσωπό μου. Η συνεχής του εμμονή με εμένα δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, πέρα από την καλλιέργεια εντυπώσεων και την παραπληροφόρηση. Έχω μείνει σιωπηλή για πολύ καιρό, αλλά τώρα είναι ώρα να απαντήσω.
Αρχικά, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Εργάζομαι ως αμισθί Αντιδήμαρχος, χωρίς να λαμβάνω ούτε ένα ευρώ για την προσφορά μου. Όλες οι μετακινήσεις μου, η βενζίνη, η φθορά του αυτοκινήτου μου, καλύπτονται από εμένα προσωπικά. Οι ώρες που αφιερώνω για το Δήμο είναι ώρες που αφαιρώ από την οικογένειά μου, το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή. Κι όμως, συνεχίζω να προσφέρω με αφοσίωση και συνέπεια.
Ο εν λόγω "δημοσιογράφος" φαίνεται να έχει ως τακτική του την επίθεση κατά γυναικών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης. Αυτό, φυσικά, δεν είναι τυχαίο. Αντί να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, επιλέγει να επιτίθεται προσωπικά, στοχεύοντας όχι την κριτική, αλλά τη σπίλωση.
Με επικρίνει ένας άνθρωπος που χωρίς να προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό σύνολο, ασχολείται μόνο με το να συκοφαντεί τη Δημοτική αρχή.
Σε ό,τι αφορά την προμήθεια τροφών για τα αδέσποτα από το κατάστημά μου, θέλω να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας ότι η διαδικασία ήταν απόλυτα διαφανής και νόμιμη. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, τίποτα παράτυπο. Αντιθέτως, όλα έγιναν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν ανθρώπους να προσφέρουν με επιτυχία στο κοινωνικό σύνολο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πλήξουν. Όμως, η αλήθεια δεν κρύβεται, όσο κι αν προσπαθήσουν να μας υπονομεύσουν. Η δική μου δέσμευση προς τους πολίτες της Ερμιονίδας είναι ξεκάθαρη: συνεχίζω να εργάζομαι με καθαρή συνείδηση και αφοσίωση.
Ό,τι και να λένε, τα έργα μου θα συνεχίσουν να μιλούν από μόνα τους.
Με εκτίμηση,
Μαρία Στάπα

Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Δήμου Ερμιονίδας