eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

''Με ενθουσιασμό και υπερηφάνια για τον εθελοντισμό και την προσφορά των Δημοτών του, ξεκίνησε το ταξίδι για το Μουζάκι Καρδίτσας ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με το επιτελείο του! ''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
''Αυτή η κίνηση αλληλεγγύης, βασίζεται στην εθελοντική δράση και στο πνεύμα βοήθειας και υποστήριξης που διακατέχει τους πολίτες μας !!! ''



Η συλλογή αυτή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας αφού η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη για το σύντομο χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε η προσπάθειά μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του Δήμου Ερμιονίδας που παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουκαϊτίου "Ταξιάρχες", το Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας για την μεγάλη προσφορά τους αλλά και τις Εθελόντριες της ομάδας Αλληλεγγύης για την προετοιμασία της αποστολής.
Από τις 5 το πρωί ξεκίνησε η αποστολή για το Μουζάκι Καρδίτσας. Αυτή την στιγμή βρίσκονται καθ' οδόν 19 παλέτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με συνολικό βάρος 9 τόνων. 

Αυτή η κίνηση αλληλεγγύης, βασίζεται στην εθελοντική δράση και στο πνεύμα βοήθειας και υποστήριξης που διακατέχει τους πολίτες μας !!!!

Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, με την βοήθεια και την υποστήριξη όλων σας !!!