eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣΟ ΛΑΜΠΡΟΥ:

 ''Δυστυχώς για τον κύριο Λάμπρου υπάρχει η καταγραφή των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου που αποκαλύπτει την τακτική του, της συκοφαντίας και της λασπολογίας!!!''

Ο κύριος Λάμπρου συνεχίζει την παραπληροφόρηση με ανακρίβειες και ψευδή δημοσιεύματα. Δυστυχώς γι' αυτόν υπάρχει η καταγραφή των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου που αποκαλύπτει την τακτική του, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.!!! Για την ενημέρωση των Δημοτών μας, παραθέτουμε τόσο την ηχητική μαγνητοφώνηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. όσο και τα πρακτικά της απομαγνητοφώνησης ( που ο κύριος Λάμπρου δεν έκανε ποτέ όπως είχε υποχρέωση από τη Νομοθεσία ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), και καταρρίπτουν τα δυο ψευδή δημοσιεύματά του.


1. Ότι ο κύριος Ηλίας Κατσάβελας δεν ψηφίστηκε ως τακτικό μέλος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ 

2.Ότι ο κύριος Λάμπρου έκανε πρόταση για Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ τον κύριο Γεώργιο Μπουρίκα.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


Οφείλει λοιπόν να ανακαλέσει τα δημοσιεύματα του και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τόσο για τα ψευδή δημοσιεύματά του όσο και για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς προς την Δημοτική Αρχή.


Το ποιος παραποιούσε αποφάσεις, παραπλανούσε, και δεν τηρούσε την Νομιμότητα τα προηγούμενα χρόνια της Προεδρίας του, το γνωρίζει καλύτερα από όλους, πράγμα που σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα το  διαπιστώσουν στοιχειοθετημένα  τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι Δημότες μας. Ελπίζω ο κύριος Λάμπρου να είναι παρών!!! 



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ







σ.σ Εικονοσκόπιο:Όλες οι επιστολές που δημοσιεύονται εκφράζουν απόψεις του εκάστοτε υπογράφοντα.