eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

''Το «CARNAL» ανοίγει σήμερα τις πύλες του... ''

Ένα νέο Κρεοπωλείο στο Κρανίδι !

Είναι Γεγονός !

Μέσα στην πιο βαθιά κρίση που περνά η χώρα , μέσα σε μια τοπική κοινωνία με περιορισμένη αγοραστική δύναμη , δυο παλικάρια , δύο συμπατριώτες μας , ο Παναγιώτης Λεμπέσης και ο Γιώργος ο Κυρίτσης ρισκάρουν με μια «Βαρβάτη» επένδυση στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Επαρχίας Ερμιονίδας, στο Κρανίδι.

Το Carnal, η απόλαυση του κρέατος «έφτασε» στην Ερμιονίδα και φέρνει νέο αέρα στα εμπορικά καταστήματα.Όπως κι εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε απ΄τις φωτογραφίες(αδιάψευστος μάρτυρας) που προμηθευτήκαμε , τουλάχιστον το αισθητικό κομμάτι του καταστήματος κάνει τη διαφορά στην περιοχή για το είδος του, με ποιοτικά και πολύ μοντέρνα χαρακτηριστικά!

Όσο για την ποιότητα του κρέατος και τις τιμες, πληροφορηθήκαμε πως οι ιδιοκτήτες του σύγχρονου Κρεοπωλείου επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις .

Θέλω να πώ σ΄αυτό το σημείο πως όλα τα Κρεοπωλεία της επαρχίας Ερμιονίδας παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες χωρίς να έχει μέχρι σήμερα δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό θέμα προς τους καταναλωτές.
Ένιωσα όμως την ανάγκη ν΄αναφερθώ σ΄ αυτόυς τους δύο συμπατριώτες μας ,(όπως κάνω για όλες τις νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν στην περιοχή μας και πέφτουν στην αντίληψη μου) που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην Ερμιονίδα με κόπο και θυσίες !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ «CARNAL» ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!
ΤΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Θωμάς Ι. Σκούρτης