eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΝΕΔΥΠΕΡ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Παρασκευή  29 Μαΐου 2015

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε το Υπουργείο Εσωτερικών με κατεπείγον έγγραφο  χθες 27-5-2015, ενημέρωσε τις Διευθύνσεις Διοίκησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ότι με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη της  26-5-2015,  παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στην ρύθμιση του ν. 4321/2015  μέχρι και την 26η Ιουνίου 2015 για τις βεβαιωμένες μέχρι 26-5-2015  οφειλές προς ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα αυτών.

Στη ρύθμιση συμπεριλαμβάνονται   και οι οφειλές  προς τους δήμους από βεβαιωμένες εισφορές σε χρήμα ή/και από μετατροπές εισφορών γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών.

Με τη ρύθμιση διευκολύνονται οι πολίτες να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους στην ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα οικονομική συγκυρία.

Τους δίνεται έτσι η δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα αποπληρωμής των οφειλών έως και με 100 δόσεις. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας , για την εφαρμογή της ευνοϊκής ρύθμισης τόσο για τις οφειλές προς το Δήμο Ερμιονίδας αλλά επίσης και για τις οφειλές προς τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου (ΔΕΥΑΕΡ, Λιμενικό Ταμείο κ.λ.π.).


Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ