eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ

'' ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ''
 -Είσαι πολιτικά αναξιόπιστος πια για την δική μας κοινωνία Δημήτρη Καμιζή...-
΄΄Η Βρώμα των σκουπιδιών που μας έφερες, δεν μας πιάνει, μην ανησυχείς θα την καθαρίσουνε οι λεβέντισσες νοικοκυρές και οι τσέπες των επαγγελματιών... 
Αυτή η βρώμα όμως των συμφερόντων  και των τυχόν αγοροπωλησιών που επωάζει εν΄οψει εκλογών δεν θα καθαρίζεται με τίποτα Δημήτρη Καμιζή.
Να μου το θυμάσαι αυτό!΄΄

---------------------------------------------


Αγαπητοί συνδημότες,
σεβάστηκα τις γιορτινές μέρες της Παναγίας και δεν απάντησα στο Δημοσίευμα του Δημάρχου κ. Καμιζή με τιτλο ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αφού πέρασε η μεγάλη γιορτή της Παναγίας κι΄αυτός ο Δημήτρης Καμιζής συνεχίζει τις <<κατινιές>> του ήρθε η ώρα να του απαντήσω με μια παροιμία και θα σας την αναλύσω παρακάτω, θα του την κάνω λιανά με χαρτάκια αυτή την παροιμία παρακάτω.


<<ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ>>

Σου τα χω γράψει εδώ



Σου τα χω φωνάξει εδώ
Σε εχω προκαλέσει εδώ

Την αναξιοπιστία σου και την ανικανότητα σου για να διοικήσεις την είχα πάρει χαμπάρι απο καιρό και στα έγραφα συνεχώς όπως κι εδώ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ) για την υπόθεση Ρέστη - Πόρτο Υδρα για να ενημερωθούν κυρίως οι Δημότες μας.



Δημήτρη Καμίζη, δεν με ακούς τόσο καιρό στις επανηλλειμένες προκλήσεις μου προς εσένα και δεν έχεις την τόλμη και το ανάστημα για να κάνεις μηνυση στον Ανάργυρο Λεμπέση του Κωνσταντίνου και της Μαρίας κατοίκου Ερμιόνης για να αποκαλυφθεί τελικά ποιος έπραξε νόμιμα και ηθικά και ποιός απ΄ την άλλη ήταν ο προαγωγός της Νομιμοφάνειας , των Νταλαβεριών και των αγωροπωλησιών με πληρεξούσια!!!

Δημήτρη Καμιζή, άκουσε επιτέλους την κραυγή αγωνίας του Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού που συνέχεια σε παροτρύνει να με μηνύσετε.
Γιατί Δημήτρη Καμιζή δεν κάνεις πράξη την επιθύμια αυτού του σοβαρού και ελεύθερου ανθρώπου όπως μας τον περιγράφεις στο κείμενο σου;
Αυτός  ο σοβαρός κύριος έχει αποκτήσει πρόσφατη εμπειρία απο τέτοιου είδους δικαστικές υποθέσεις!!!

Δημήτρη Καμιζή σε πρόδωσαν τα έγγραφα που δημοσίευσες! Όλα τα έγγραφα που δημοσίευσες για τις φιλοξενείες του Δήμου Ερμιόνης φέρουν την υπογραφή σου και...
..... την υπογραφή της Εταιρείας του προφυλακιστέου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Βίκτωρα Ρέστη.

Το νταλαβεράκι και η αλληλογραφία σου με το κλειστό ξενοδοχείο(χωρίς εργαζόμενους & πελάτες) του Ρέστη είναι Φως Φανάρι!!!

Άλλωστε Δημήτρη Καμιζή ο Λεμπέσης δεν συνεργάστηκε ποτέ με την επιχείρηση του προφυλακιστέου κ. Ρέστη!!! ούτε και θα του δινε μισή ποτέ αυτού του προφυλακιστέου με κλειστό ξενοδοχείο .

Εγώ κι οι συνεργάτες μου ούτε παίξαμε και ούτε θα παίξουμε κρυφτό όπως κάνεις εσύ.

Εμείς συνεργαστήκαμε και συμψηφίζαμε τους λογαριασμούς μας με την οικογένεια Κωνσταντινίδη.
Ούτε κρύψαμε, ούτε θα κρύψουμε ποτέ οτι φιλοξενήσαμε πανελλήνιους συλλόγους, διακεκριμένους δημοσιογράφους , μουσικούς και αθλητικούς συλλόγους.
Εμείς κάναμε εργα , έτσι προβάλλαμε τον τόπο και μ΄αυτόν τον τρόπο η χάρη και η ομορφιά της Ερμιόνης έφτασε και στη ''Γή του πυρός''.
Ετσι διαφημίζαμε τον τόπο μας και τον πολιτισμό της περιοχής μας και για όλα αυτά υπάρχουν χειροπιαστά και αυταπόδεικτα Ντοκουμέντα!

Αυτή ήταν η διαφορά μας Δημήτρη Καμιζή,
Τι να κάνουμε;
Εμείς είχαμε διαφορετική πολιτική προβολής και ανάπτυξης του τόπου μας γι΄αυτό και δεν νικηθήκαμε ποτέ!

Εσύ έχεις άλλη τακτική ανάπτυξης και προβολής του τόπου μας αυτή με το σκουπίδι βουνό και χωρίς ντροπή να ευχαριστείς τους αλλοδαπούς που σκουπίζουν και πιτσιλίζουν με εξτρά λέφτα απο τις τσέπες των επαγγελματιών μας .

- Απ΄ την μιά οι συμπολίτες ιδιώτες να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη και να πληρώνουν και τα δημοτικά σου τέλη αλλά και τους αλλοδαπούς καθαριστές κι απ΄την άλλη εσύ Δημήτρη Καμιζή χωρίς ντροπή και φιλότιμο πληρώνεις με τα ευρώ των δημοτών και ασταμάτητα τους συμβουλάτορες σου και τους ειδικούς συνεργάτες  της αυλής σου. 
Και μετά απ΄αυτά έχεις το Θράσος να δηλώνεις αδυναμία να μαζέψεις τα σκουπίδια.

Είσαι πολιτικά αναξιόπιστος πια, για την δική μας κοινωνία Δημήτρη Καμιζή.

- Επειδή λοιπόν επιμένεις λυσσαλέα και πεισματικά να μην καθετεις μηνυση στο πρόσωπο μου για όλα τα θέματα που φέρουν την υπογραφή μου στον τέως δήμο Ερμιόνης θα σου πω τούτο:

Τα τυχον νταλαβέρια, οι τυχον αγοροπωλησιες (μια και φτάνει η προεκλογική περίοδος) πιστεύω πως αρχίζουν και παίρνουν μια ασχημη μυρωδιά στον ορίζοντα της Ερμιονίδας ίδια μυρωδιά με την 8μήνη πρωτόδικη φυλάκιση σε αξιοπρεπείς συμβούλους σου Δημήτρη Καμίζη. 
Το συμβόλαιο για τον δρόμο που υπέγραψες παράνομα για να ωφεληθούν συμφέροντα τρίτων και ο επιχειρηματίας!!!
Μ΄αυτη σου την παράνομη πράξη καταδικάστηκαν πρωτόδικα αξιοπρεπείς μεταξύ άλλων συμβουλοι και επι χρόνια συνεργάτες σου.
Κι εσύ Δημήτρη Καμιζή άφαντος την ημερα της Δίκης!
Τους άφησες μόνους τους και δεν πήγες ούτε καν για μάρτυρας να αναλάβεις την ευθύνη σου και να καταθέσεις οτι εσύ προχώρησες στην παράνομη αυτή πράξη πριν έρθει η νομιμότητα της απόφασης του Δ.Σ.
Τι να κάνουμε έχουμε άλλες πολιτικές γραμμές και πρακτικές εμείς απο εσένα.
Δημήτρη Καμιζή επειδή λοιπόν αυτά τα Νταλαβεράκια και τις πολιτικές κατινιές σου ξέρεις πως εγώ ξέρω να τις ξεκατινιάσω, θα σου πώ προς το παρόν ότι,

΄΄Η Βρώμα των σκουπιδιών που μας έφερες, δεν μας πιάνει, μην ανησυχείς θα την καθαρίσουνε οι λεβέντισσες νοικοκυρές και οι τσέπες των επαγγελματιών... 

Αυτή η βρώμα όμως των συμφερόντων  και των τυχόν αγοροπωλησιών που επωάζει εν΄οψει εκλογών δεν θα καθαρίζεται με τίποτα Δημήτρη Καμιζή.
Να μου το θυμάσαι αυτό!΄΄



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης