eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

''Η Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Κρανίδι''

"Το Κρανίδι τίμησε με Μεγαλοπρέπεια τον Πολιούχο Προστάτη του"
Επιμέλεια-ρεπορταζ:eikonoskopio news
Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας, κκ. Εφραίμ, Τελέστηκε το Εσπέρας της Τετάρτης 28 Αυγούστου, με λαμπρότητα,κατανυκτικότητα και πανηγυρικό χαρακτήρα, ο Εσπερινός, για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου και Προστάτη της Πόλης του Κρανιδίου, Ιωάννη Προδρόμου,Λειτουργούντων των Πανοσιολογιώτατων , κκ Χριστοφόρου, Ιερώθεου και των Ιερέων των Ενοριών Κρανιδίου, πλήθος πιστών, απο όλη την επαρχία Ερμιονίδας, αλλά και επισκεπτών της περιοχής μας, παρακολούθησαν τον Εσπερινό.


Η τελετή ξεκίνησε με την Ιερά Λιτάνευση, της Εικόνας του Τιμίου Προδρόμου, στις 17.00 και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη περιφορά της Εικόνας του Αγίου, στις γειτονιές και τα γραφικά σοκάκια του Κρανιδίου.
Την περιφορά της Εικόνας, συνόδευσε η φιλαρμονική του δήμου Ερμιονίδας.
Την Κυβέρνηση, εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός. Ακόμη παρέστησαν -μεταξύ άλλων- ο....
.... Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης,  ο πρώην δήμαρχος Κρανιδίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής με την παράταξη του, αιρετοί του δήμου μας, ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας κ. Δημήτρης Σαραβάκος, ο πολιτευτής της ΝΔ Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης και οι τοπικοί πολιτευτές κκ Χρήστος Μαναριώτης και Γιάννης Γεωργόπουλος.

Ο Εορτασμός ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρατέθηκε στο δημαρχείο.