eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2013 αποτελεί για σας τους μαθητές που συμμετείχατε σε αυτές, τον τερματισμό της επίπονης και αξιέπαινης μαθητικής διαδικασίας και της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά ταυτόχρονα
αποτελεί και την αφετηρία  για μια νέα περίοδο στη ζωή σας, γεμάτη ευκαιρίες για γνώση, εφόδια, εμπειρίες και προκλήσεις, τα οποία θα σας καταστήσουν ικανούς και ενεργούς πολίτες.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε σας, τους  υποψήφιους επιστήμονες  που  καταφέρατε και πετύχατε την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα , γεγονός που αποτελεί το επιστέγασμα και τη δικαίωση της μακρόχρονης προσπάθεια σας.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς, οι οποίοι ως αρωγοί πάντα δίπλα στα παιδιά τους, στηρίζουν το δύσκολο και ανηφορικό αγώνα τους ολόκληρη τη σχολική χρονιά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνώ σε όσους μαθητές συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αξίζετε συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και δοκιμασίες και με μεθοδικότητα, οργάνωση και όρεξη για δουλειά όλοι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Το μέλλον σας ανήκει...



Βασίλης Σιδέρης

Υποψήφιος Βουλευτής  Νέας Δημοκρατίας

Περιφερειακός Σύμβουλος