eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ανάργυρος Λεμπέσης: Φεύγει και το αρχείο της ΔΟΥ Κρανιδίου Μετά τα «θριαμβευτικά» εγκαίνια του κ. Καμιζή..



Αγαπητοί συνδημότες
Διαβάζοντας το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας <<ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ>>
Βλέπε πινακάκι




Μου ήρθε στο μυαλό μου η συγκινητική προεκλογική ομιλία του κ Καμιζή στο λιμάνι της Ερμιόνης τότε
Παραμονές  των εκλογών που διαλαλούσε συγκινημένος  την ανάπτυξη της Ερμιονίδας που είχε οραματιστεί  και θα εφάρμοζε στο νέο Καλλικρατικό Δήμο
Αφού ανέλαβε την Δημαρχία ξεκίνησε το αναπτυξιακό του έργο 
έτσι όπως το είχε οραματιστεί ενδεχομένως:
Υποβάθμιση της Εθνικής Τράπεζας Ερμιόνης αμαχητί
Υποβάθμιση της Αγροτικής Τράπεζας Ερμιόνης  αμαχητί
Λουκέτο στο ΟΤΕ Ερμιόνης αμαχητί
Λουκέτο στα Δημοτικά Σφαγεία και και τα πρωτόγνωρα ντουρντουλούκια (περίεργα και σκοτεινά) όπως τα κατονόμαζε ό ίδιος  στην αμαρτωλή ΔΕΣΦΑΚ !!!!!!
Και το σημαντικότερο μετά από τα γινάτια του και τα πολιτικά του καπρίτσια (δηλαδή οτι θα χάριζε τον δεματοποιητή που είχαν στήσει<<ο κακός Σφυρής, ο κακός Λεμπέσης>> σε  άλλο Δήμο  όπως έλεγε τότε χωρίς ντροπή  !!!!!!!!!
ΘΑ τα διαχειριζότανε σε άλλο χώρο που είχε μελετήσει και προγραμματίσει πριν αναλάβει ακόμα Δήμαρχος
 
Και  ΘΑ  έκανε κομποστοποίηση και ΘΑ  έκανε ανακύκλωση και και ΘΑ  έκανε διαλογή στη πηγή όπως διαλαλούσε και κοκορευότανε τότε την εποχή της δικής του αλλαγής!!!!!!!!!

Σήμερα μετά από δυόμιση χρόνια Δημαρχίας του και μετά από έναν χρόνο της αγωνιστικής παραίτησης του για τα σκουπίδια !!!!!!!!!
Το  σκουπίδι ΧΎΜΑ στα πλακόστρωτα της Ερμιόνης
Ξεχειλισμένοι οι κάδοι  από σκουπίδι  στους δρόμους και στους κόμβους της Ερμιόνης της Θερμησίας και Ηλιοκάστρου
Αποτέλεσμα της ανάπτυξης και της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων από τον κ Καμιζή  η Πυροσβεστική να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου <<ορατός πλέον ο κίνδυνος να γίνει <παρανάλωμα του πυρός > όλη η δασική περιοχή στον ΧΑΔΑ των Διδύμων >> 
Δηλαδή  ο Δήμαρχος έστησε νέα χωματερή στην είσοδο της ιστορικής από την αρχαιότητα και τουριστικής Ερμιονίδας!!!!!!!!!!!
Αφού ο κακός Σφυρής και ο κακός Μήτσου είχαν κλείσει τις άλλες χωματερές.Δηλαδή είχανε σταματήσει τις φωτιές στο Δισκούρι, ασπρόχωμα αυτοί.

Αγαπητοί συνδημότες
Το  περίγελο  στη συνέντευξη του Δημάρχου στην εφημερίδας Ενημέρωση Πελοποννήσου για να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την ολιγωρία του για το λουκετάρισμα  της  Εφορίας Κρανιδίου είναι η δηλωσή του
<<Αυτές είναι αποφάσεις «Τροϊκανές.» Το Γραφείο Εξυπηρέτησης φορολογουμένων,  αυτή την στιγμή στο  Κρανίδι,  λειτουργεί σαν ταχυδρομείο…  Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα….>>
Εγώ δεν θα σχολιάσω την στάση του τότε στα εγκαίνια(με τις πολλές θριαμβευτικές προσκλήσεις!!!!! αυτού του γραφείου που σήμερα το βάφτισε ταχυδρομείο. 
Θα μπω στην ουσία και θα ρωτήσω
Την  εφορία του Άργους που είναι Δήμαρχος ο δυναμικός Δημήτρης Καμπόσος γιατί δεν την λουκετάρησαν οι τροικανοί Δημήτρη Καμιζή ;;;
Πώς κατάφερε να πάρει αναστολή του λουκεταρίσματος της εφορίας ο δυναμικός  Δήμαρχος του Πόρου Δημήτρης Στρατηγός από τους τρόικανούς Δημήτρη Καμιζή;;;;
Και σήμερα λειτουργεί ο εφορία του Πόρου και εξυπηρετείτε ο κόσμος των νησιών ;;;;;     

Θα απαντήσω εγώ σ’αυτά
Αυτοί οι Δήμαρχοι έτρεξαν και πάλεψαν δυναμικά την ώρα που έπρεπε δηλαδή πριν το Φλεβάρη του 2012 τότε που αποφάσιζε η επιτροπή.
Αντιθέτως ο Δήμαρχος κ Καμιζής έκανε πως έτρεχε με ντουντούκες αγωνιστικά στην πάνω πλατεία Σπτέμβρη μήνα   κατόπιν εορτής !!!!
Για τα μάτια του κόσμου αφού τον Σεπτέμβριο του 2012 όλα είχαν κριθεί.

Ευτυχώς για μας που μέχρι σήμερα υπάρχει και λειτουργεί το ΙΚΑ

Αλίμονο μας Δήμαρχε να αφήσεις τους  τροικανούς  (όπως μας γράφεις)  αμαχητί να μας πάρουν και το Ι.Κ.Α.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                   Εις το επανιδείν

       Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης