eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

''ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΠΕΤΣΩΝ''

''ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ''
foto: αρχείου

Οι Παλαίμαχοι Ερμιονίδας αγωνίστηκαν την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις Σπέτσες με την αντίστοιχη τοπική ομάδα την οποία και νίκησαν με σκορ 4-2. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας υπό το φως των προβολέων,  με καταπληκτικά γκολ και από τις δύο ομάδες, με σωρεία ευκαιριών από την ομάδα μας και εκπληκτικές αποκρούσεις από τους δύο τερματοφύλακες. Κορυφαίος από την ομάδα της Ερμιονίδας ο Ηλίας Λαύκας που «όργωσε» το γήπεδο και πολύ καλοί οι Κιντής Γεώργιος, Νίκας Μιχάλης, Φουρνάρος Δημήτριος και Σκαλτσάς Γιάννης. Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε δεινός σκόρερ ο Κώστας Θηβαίος (Ρολογάς) που πέτυχε τρία υπέροχα γκολ (αυτή την κεφαλιά θα την θυμάται για πολλά χρόνια).  Σε πολύ «καλή ημέρα» και ο κόουτς της ομάδας Χρήστος Παλυβός με πολύ επιτυχημένες εσωτερικές αλλαγές.... 

.....
Η ομάδα των Παλαιμάχων έκανε το καλύτερό της εφετινό παιχνίδι με μία μόνο ενδεκάδα και μετά από εντός έδρας ήττα πάλι από το Άστρος και με σκορ πάλι 3-5. 
Η σύνθεση της ομάδας: Δ. Σχοινάς, Ι. Σκαλτσάς, Δ. Μέλλος, Μ. Νίκας,  Ι.Μπάρδης, Η. Λαύκας, Αθ. Μαλτέζος, Γ. Κιντής, Δ. Φουρνάρος, Π. Βαρβουλέτος, Κ. Θηβαίος.  

Χ. Κατσιάβελος.