eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

''O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ... ΕΝ ΚΑΙΡΩ''

  ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Και αυτή τη φορά γλίτωσε... η περιουσία του Δήμου απο την μεγάλη και σε βάθος... έρευνα που έκανε ο αγράμματος, αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος - blogger-Παπαράτσι''

Παρακάτω ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του Δημάρχου Ερμιόνης.


Αγαπητοί μου Δημότες


Αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοι,αυτοί οι λίγοι που δεν μετριούνται ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι αυτοί που συμπαραστέκονται, αλληλοσυγχαίρονται και πιάνουν το χέρι και το μολύβι , του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου γράφοντας στo ψαρο-blog του και στα περιοδικά που διανέμονται χέρι με χέρι σαν τον παλιό οδηγητή της ΚΝΕ.




Με τις λίγες γνώσεις που απέκτησα γνωρίζοντας έγκριτους δημοσιογράφους , γνωρίζω και τους απαντώ ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να βγάλει ειδική σχολή (!!!) , να έχει μόρφωση στο αντικείμενο…Για να έχουν κύρος και βαρύτητα τα γραφόμενα του...Βέβαια οι Ερμιονίτες  γνωρίζουν αυτούς τους αυτοχριζόμενους δημοσιογράφους πολύ καλά και τους έχουν κατατάξει εκεί που τους αξίζει...
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τους ήταν … ο Μύλος στο Κρόθι. Ο δαιμόνιος αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος - blogger-παπαράτσι, έκανε έρευνα σε βάθος για να αποκαλύψει ότι ο Μύλος στο Κρόθι ανακατασκευάστηκε παράνομα και ο Δήμαρχος Ερμιόνης παραπλάνησε και ζημίωσε το Δημόσιο.


Μάλιστα εγκάλεσε στην Κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου όχι μόνο εμένα αλλά και τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Βέβαια ο αγράμματος blogger, ο αυτοαποκαλούμενος
δημοσιογράφος και αυτοί οι λίγοι που το περιτριγυρίζουν, έπρεπε να γνώριζαν ότι αυτά τα αδικήματα … παραγράφονται στην πενταετία!


Το περίγελο για αυτόν , τον αυτοαποκαλούμενο,αγράμματο δημοσιογράφο ήταν , ότι…. ήταν παρών στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (01/09/1996) όταν η τότε Πρόεδρος κ. Μαυρομιχάλη Παρασκευή, σήμερα Σκούρτη Παρασκευή, εισηγήθηκε την έγκριση του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το ΥΠΕΧΩΔΕ για την χρηματοδότηση του Μύλου. Ο σκοπός της παρουσίας του «τότε ψαρά» .…. ο συνηθισμένος!

Είχε υποβάλλει αίτηση διαγραφής τελών!

Τότε δεν το κατήγγειλαν! Το θυμήθηκε, για τους λόγους που αυτοί ξέρουν, μετά από 10 χρόνια!


Σας δημοσιεύω το από 10/04/2009 έγγραφο μου, που απευθυνόταν σε αυτούς για την ενημέρωση, που ποτέ δεν δημοσιεύτηκε στο περιοδικό...

ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ,ΤΟ ΦΙΜΩΣΑΝ.




Βέβαια η Κυρία Εισαγγελέας πρωτοδικών Ναυπλίου με την διάταξή της, ΑΠΕΡΡΙΨΕ την δαιμόνια έρευνα του ψαρο-blogger!


Επειδή λοιπόν ο ψαρο – Blogger και ο λιγοστός περίγυρος του , την απέκρυψαν,θα σας δημοσιεύσω παρακάτω αποσπάσματα της εισαγγελικής διάταξης. 




« ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Α.Β.Μ. Α08/2701

Αρ. Διάταξης….

ΔΙΑΤΑΞΗ

Η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου


Λάβαμε υπόψη την από 30.10.2007 έγκληση του ΔΑΜΑΛΙΤΗ Σταμάτιου του Δαμιανού, κατοίκου Ερμιόνης, κατά των 1)Δημάρχου Ερμιόνης Λεμπέση Ανάργυρου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Ερμιόνης, 2) Προϊσταμένης του Πολεοδομικού Γραφείου Κρανιδίου, Δημαράκη Αικατερίνης του Χρήστου, κατοίκου Ερμιόνης, 3) Προϊσταμένης της 2ης Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, Γατοπούλου – Φρούντζου Ευγενίας του Γεωργίου, κατοίκου Ρίου, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, αρ.31 και 4) Στάϊκου Σταμάτιου του Αναργύρου, κατοίκου Ερμιόνης.




ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ εν μέρει την από 30.10.2007 έγκληση του ΔΑΜΑΛΙΤΗ Σταμάτιου του Δαμιανού, κατοίκου Ερμιόνης, κατά των 1)Δημάρχου Ερμιόνης Λεμπέση Ανάργυρου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Ερμιόνης, 2) Προϊσταμένης του Πολεοδομικού Γραφείου Κρανιδίου, Δημαράκη Αικατερίνης του Χρήστου, κατοίκου Ερμιόνης, 3) Προϊσταμένης της 2ης Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, Γατοπούλου – Φρούντζου Ευγενίας του Γεωργίου, κατοίκου Ρίου, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, αρ.31 και 4) Στάϊκου Σταμάτιου του Αναργύρου, κατοίκου Ερμιόνης.


ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ τα δικαστικά έξοδα σε βάρος του εγκαλούντος.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την επίδοση αντιγράφου της διάταξης αυτής στον εγκαλούντα. »





Βέβαια η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και όχι ο ψαρο –blogger και ο περίγυρος του!


ΣΕΒΑΣΜΟΣ στις Δικαστικές και Εισαγγελικές αποφάσεις!


Όπως όλες τις φορές έτσι και τώρα, ο ψαρο –blogger και ο περίγυρος του , «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» !!! Έτσι λέει η λαϊκή ρήση!


Γλίτωσε o Μύλος μας, η περιουσία του Δήμου μας και όχι περιουσία του Λεμπέση , από την οργή τους!


Αγαπητοί μου Δημότες, είμαι υπερήφανος για την ανακατασκευή του Μύλου Κρόθι, είναι ένα κόσμημα για την Ερμιόνη μας! Από εκεί και από τον Άγιο Γεράσιμο (που εμείς παραχωρήσαμε το οικόπεδο στην Βασιλική Μάγκου με την 130/1996 Α.Δ.Σ.) ο επισκέπτης θαυμάζει την ομορφιά της πόλης μας!

Η αξιοποίηση του βουνού Κρόθι ξεκίνησε επί προεδρίας Γεωργίου Καρακατσάνη που έγινε ο δρόμος στο Κρόθι προς τον Βιολογικό και επί Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση ανακατασκευάστηκε ο Μύλος.


Για άλλη μια φορά τους το ξαναθυμίζω!!!

Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει 24 χρόνια στην ενεργή πολιτική ζωή του τόπου μας με λευκό ποινικό μητρώο μπήκα και με λευκό ποινικό μητρώο θα φύγω ο Πρώτος και ο Τελευταίος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιόνης.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ