eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

''Βράβευση ΑΣΑΕΔ από ΣΕΓΑΣ - Ετήσιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών στο Εικονοσκόπιο'


''28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών
Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τον Διευθυντή του Ανωτάτου Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων
Υποπτέραρχο Γιώργο Αθανασίου''

Σε ειδική Εορταστική εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή (17-12-2010) το Βράδυ στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο ΣΕΓΑΣ τίμησε για την αυτούς που πρόσφεραν για την επιτυχία του 28ου Κλασικού ΜΑραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτοβρίου 2010.

Στην μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, που έγινε παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής απένειμε ειδική τιμητική πλακέτα στον Διευθυντή του ΑΣΑΕΔ Υποπτέραρχο Γιώργο Αθανασίου για την πολύτιμη προσφορά του Υπουργείου Εθνικής Αμύνας και του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού στην οργανωτική επιτυχία που σημείωσε ο 28ος κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών.

Ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ φανερά συγκινημένος για την τιμητική αυτή διάκριση στο πρόσωπο του και στις Ένοπλες δυνάμεις τόνισε ότι: θα επιδιώκουμε πάντα την συνδιοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπως αυτή του Στρατιωτικού Μαραθωνίου Δρόμου με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 25 χώρες παράλληλα με την διεξαγωγή του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Πιστεύουμε ότι οι ένοπλρε δυνάμεις βοήθησαν τα μέγιστα για την επιτυχία των δύο αυτών εκδηλώσεων και ευχαριστώ το ΣΕΓΑΣ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει σε μία τόσο ιδιαίτερη βραδιά για τον αθλητισμο.




Ετήσιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλεία

Πρωταθλήτρια ομάδα το Λιμενικό Σώμα που κέρδισε στον Τελικό την Αστυνομία με 57-54
Την Τρίτη θέση πήρε η Αεροπορία

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Λιμενικού Σώματος ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (17 Δεκεμβρίου 2010) το μεσημέρι στο κλειστό Γυμναστήριο Ταύρου το ετήσιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διοργάνωσε το Λιμενικό Σώμα υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Μετά από συναρπαστικό αγώνα το Λιμενικό Σώμα επικράτησε της Αστυνομία με 57-54. Την τρίτη Θέση πήρε τη Αεροπορία.

Στο Τελικό οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Λιμενικό: Λαουλάκου, Τελίδου, Κοντογιώργου, Ελευθεριάδου (αρχ), Σολομού, Τσιόγκα, Φλέγγα, Τσιτούρα, Μπαζίνα, Κοσμά, Μενελάου, Κακαρά (Προπονητής: Μπάστας)

Αστυνομία: Μπασματζίδου, Χατζηευσταθίου, Καρατζά, Ντενέκη, Λιάγκα, Δεδελετάκη, Νικολάου (Αρχ), Φοβάκη, Ζιγκιρίδου, Γαλιτσιάνου, Μπακάλη,Χαιριστανίδου (Προπονητής: Σκροπολίθας) .

διαιτητές: Τσουράπας, Κορδάς