eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BEACH SOCCER......

Στη Μόσχα βρίσκεται η Εθνική Beach Soccer για τα προκριματικά του EURO

Το Ισραήλ πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο δρόμο προς την Πορτογαλία
Χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές συνάντησε η αποστολή της Εθνικής Beach Soccer στη Ρωσία όπου έφτασε αεροπορικώς σήμερα το πρωί.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στη Μόσχα.Παρασκευή 28 Μαΐου θ’ αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ και την Κυριακή 30 Μαΐου τη Γερμανία.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις.......
......... 3.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το EUROSPORT-2.


Μοναδικός στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπου υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Αυγούστου στην Πορτογαλία.


 Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Γιαλεσάκη, βρίσκονται οι εξής αθλητές: Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστας Καβαλάρης, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Νίκας, Πάρης Πανταζόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Γκούμας, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Καραμπέτσος, Σταύρος Κομιώτης, Παναγιώτης Μπερτσιάς, Βαγγέλης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μαυρογιάννης και Θανάσης Ζάχος.