eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Μαργέτας:''Επιστολή για δημιουργία Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα''

 

Δύο ολοκαίνουργια ασθενοφόρα 4χ4 πλήρως εξοπλισμένα παρελήφθησαν από το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Η χρηματοδότησή τους έγινε από την περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω των Π.Ε.Π

Με σημερινή μου επιστολή απευθύνθηκα ως υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας στον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β ζητώντας τη δημιουργία Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα.


Το ανθρώπινο δυναμικό του Ε.Κ.Α.Β επιτελεί σπουδαίο ρόλο στην άμεση μεταφορά των ασθενών, γεγονός που βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ασθενής και στην περαιτέρω έκβαση της Υγείας του και με τη δημιουργία του Τομέα δύο άτομα (πληρώματα ασθενοφόρων) θα συνοδεύουν το κάθε περιστατικό.


Υπενθύμισα ότι στην Ερμιονίδα του θερινούς μήνες ο πληθυσμός είναι πολλαπλάσιος, όχι μόνο λόγω του τουρισμού αλλά και των χιλιάδων εξοχικών κατοικιών, καθώς επίσης ότι εξυπηρετούνται κάτοικοι και επισκέπτες των Σπετσών και της Ύδρας.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε θεωρώντας ότι εκφράζει την επιθυμία των συμπολιτών για ποιοτικότερη προσφορά Υπηρεσιών Υγείας και σ΄ αυτήν την κατεύθυνση η δημιουργία του Τομέα Ε.Κ.Α.Β είναι επιτακτική ανάγκη. Επιπλέον η πρόταση είναι ρεαλιστική.

Γιάννης Μαργέτας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας.