eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Η προσφορά του καπετάν Γιώργου Νοταρά στην γενέτειρα του, την Ερμιόνη.

 Αγαπητοί συνδημότες,

Με το θάνατο του καπετάν Γιώργου Νοταρά, σαν Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης, ένιωσα την ανάγκη να αναφερθώ στην προσφορά του εκλιπόντα στην γενέτειρα του, την Ερμιόνη.

Παρακαλώ το έγκριτο μέσο των Μ.Μ.Ε. Εικονοσκόπιο να ανασύρει από το σεντούκι του το δημοσίευμα της 7ης Ιουλίου 2021 με τίτλο: ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ «Η προσφορά του Ερμιονικού Συνδέσμου και των μελών του, επί προεδρίας του αείμνηστου Απόστολου Γκάτσου».

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τεως Δήμου Ερμιόνης

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Η προσφορά του Ερμιονικού Συνδέσμου και των μελών του επι προεδρίας του αείμνηστου Απόστολου Γκάτσου''

Αγαπητοί Συνδημότες,

Διάβασα το άρθρο που έγραψε ο Καπτά Γιώργος Νοταράς στο blog "Ο αλιβάνιστος" ΕΔΩ με τίτλο "Χάριν της ιστορικής αλήθειας" και απαντώ :

Καπετάν Γιώργο, δεν διαφωνώ ότι παλιά, τα μέλη του Ερμιονικού Συνδέσμου, επί προεδρίας του αείμνηστου Απόστολου Γκάτσου, έβαζαν "βαθιά το χέρι στην τσέπη" και επισκεύαζαν, αναπαλαίωναν διατηρητέα κτίρια της Ερμιόνης μας.

Βλέπε δημοσιεύμα στο Εικονοσκόπιο, Πέμπτη 12/10/2017, με την μαρμάρινη εντοιχισμένη πλάκα στο Καποδιστριακό Σχολείο. Ανάμεσα στα μέλη, συμμετείχες και εσύ.


Καπετάν Γιώργο, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού και Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, διότι με δική της παρέμβαση, αναπαλαιώθηκε η Οικία Οικονόμου στην οποία σήμερα, στεγάζεται το ΙΛΜΕ.

Βλέπε δημοσίευμα στο Εικονοσκόπιο, Κυριακή 12/03/2017.

Δεν μπορώ όμως, να μην αναφερθώ και στις δικές σου δωρεές.

Εκτός από τα τσιμέντα που προσέφερες στην τότε Κοινότητα Ερμιόνης, με δικές σου δαπάνες, κατασκεύαστηκαν τα σημερινά αποδυτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Ερμιόνης.

Ακόμα Καπετάν Γιώργο, δεν μπορώ να μην αναφέρω, στο ότι ανέλαβες την προεδρία του Γ. Σ ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ, στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του.

Σε παραπέμπω σε δημοσιεύμα του Εικονοσκοπίου της 21ης/10/2020.

Τότε καπετάν Γιώργο που είχες παραβρεθεί ως πρόεδρος του ΕΡΜΗ ΕΡΜΙΟΝΗΣ, στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ερμιόνης, δωρεά των Βαρδή και Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.


ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ