eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

''Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ''

''Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ''



Επιμέλεια:Εικονοσκόπιο

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ως φιλόξενος οικοδεσπότης , υποδέχθηκε χθες την αποτελεσματική και εργασιομανή (όπως λένε στους διαδρόμους της Βουλής) Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, δείχνοντας έτσι μ΄αυτόν τον τρόπο την κουλτούρα φιλοξενίας και ευγένειας του Δήμου Ερμιονίδας .
Xαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν τους Ερμιονιδείς και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο.
Η επίσκεψη αυτή έβγαλε  γόνιμες δράσεις και πρωτοβουλίες όπως διαβάζουμε στο Δ.Τ με τον Δήμο Ερμιονίδας να μπαίνει δυναμικά στο χώρο του Τουρισμού και να είναι μια σοβαρή και υπολογίσιμη δύναμη στα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου τουρισμού.Ο κύριος Γεωργόπουλος πρίν 1 χρόνο περίπου είχε επισκεφθεί και τον πρ. υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μετά απο έναν ευρύ κύκλο επαφών με υπουργούς της Ελληνικής κυβέρνησης και θεσμικούς παράγοντες της Ελληνικής Πολιτείας, φαίνεται ήδη να καρπώνεται τις δεσμεύσεις που πήρε απ΄ τις ηγεσίες των υπουργείων κι απο τους εν λόγω υπουργούς, αφού αραχνιασμένες μελέτες και έργα που ειχαν μείνει ξεχασμένα στα συρτάρια αλλά και θέματα της καθημερινότητας μπήκαν στις ράγες και τον επόμενο καιρό αναμένεται η υλοποίηση τους που άλλοτε φάνταζαν όνειρα θερινής νυκτός και ασκήσεις επι χάρτου(Βλέπε ΣΜΑ καθαρή Ερμιονίδα, απομάκρυνση Προσφύγων απο το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑ μετά απο περιπου 4 έτη, εγκαίνια ειδικού δημοτικού σχολείου στο Κρανίδι, φωτισμοί σ΄όλη την ακτογραμμή της Ερμιονίδας ΕΔΩ - ΕΔΩ ΕΔΩ  και άλλα).

Μια στοχευμένη και σχεδιασμένη πολιτική που υλοποίησε μαζί με τους συνεργάτες του για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Δημοτών του και τις ανάγκες του Δήμου του
Να σας θυμίσουμε μερικές απο τις συναντήσεις του στα κέντρα αποφάσεων.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Γεωργόπουλος δουλεύει πολλές ώρες,κι όπως όλα δείχνουν μεθοδικά, αθόρυβα κι αποτελεσματικά πέρα απο ''κόμματα και χρώματα'' αφού στην παράταξή του και στην Δημοτική αρχή τον πλαισιώνουν συνεργάτες απ΄όλους τους Δημοκρατικούς χώρους.

Βέβαια όπως μαθαίνουμε η Δημοτική αρχή έχει πολύ καλές σχέσεις με τους τρείς Βουλευτες της Αργολίδας οι οποίοι βοηθούν στις προσπάθειες.

Καθοριστικό ρόλο όμως έχει παίξει ο κυβερνητικός Βουλευτής Γιάννης Ανδριανός όπου είναι στο πλευρό της Δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας αλλά και ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και Γιατρός Ανδρέας Πουλάς που συνετέλεσε θετικά και παραγωγικά υπέρ των προσπαθειών της Δημοτικής αρχής, με την τεράστια συμβολή του στο προσφυγικό και στην αντιμετώπιση της πανδημίας που ξέσπασε στη δομή των προσφύγων, με τα κρούσματα τότε να εκτοξεύονται και η Ερμιονίδα να μπαίνει στο ΚΟΚΚΙΝΟ με αυστηρούς περιορισμούς.

Παρά ταύτα για να μην ξεχνάμε... οι δυσκολίες αυτές ξεπεράστηκαν και χάρη στη προσπάθεια όλων, αποτελούν παρελθόν. 

Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι σήμερα. 

Να σημειώσουμε όμως, για να το γνωρίζει και η Δημοτική αρχή πως προβλήματα υπάρχουν και δημιουργούνται καθημερινά και οι συνδημότες μας έχουν πάντα απαιτήσεις οι οποίες κατα το πλείστον είναι δίκαιες.

Γι΄αυτούς και για αλλους λόγους η σημερινή Δημοτική αρχή δεν πρέπει να επαναπαυεται, αντ΄αυτού πρέπει να παλεύει και να μάχεται μέρα με τη μέρα ώστε να κερδίσει το στοίχημα και να υλοποιήσει έργο. 
Ιδιαίτερα την διευκόλυνση της καθημερινότητας του Δημότη που αυτό είναι μια συνεχής απαίτηση των δημοτών. 

Γιατί όσο κόπο και δουλειά μπορεί να απαιτήθηκε για να κλείσουν οι συμφωνίες και οι παραγωγικές συναντήσεις για έργα και παρεμβάσεις τόσο πιο εύκολα γκρεμίζονται και διαλύουν όλες αυτές οι προσπάθειες εάν παραδοθούν τα πολιτικά και διοικητικά όπλα απο την Δημοτική αρχή.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια, να μην δοθεί δικαίωμα , οι αιρετοί να εργάζονται όλοι για να αποδώσει η ομαδική δουλειά ώστε να μην καμφθεί απο κανέναν παράφωνο καλοθελητή μετάγγισης λανθασμένων πληροφοριών, κανέναν παραμερισμένο του ''σάπιου και αμαρτωλού'' μικρόκοσμου που ενδεχομένως υπηρετεί και επιθυμεί την αρνητική πλευρά της Ερμιονίδας.

Εάν τηρήθούν αυτά μέχρι τέλους... τότε ο Δήμος θα μπορεί να πορεύεται με Ελπίδα στο μέλλον!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ