eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:''Σήμερα στις 7.30 ο Τζανακόπουλος στο εργατικό κέντρο Ναυπλιου''



Η προγραμματισμένη  στις 7.30 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εκδήλωση με ε ομιλητή τον Γραμματέα του Κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα μεταφερθεί την ίδια μέρα και ώρα στην αίθουσα του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. 


Λόγω του κλειστού χώρου, θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας!!!



Η σημερινή εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας με ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, στις 7.30 το απόγευμα.


Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρακαλούνται οι φίλοι και οι φίλες που θα συμμετέχουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησής τους, καθώς και μάσκες.   


Στην εκδήλωση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα αναφερθεί στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για μια νέα αρχή, με οδηγό την Κοινωνία. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας.   

Το συντονιστικό της Ο.Μ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.