eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

''ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ''

''ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ''


Αγαπητό ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ,

τώρα με την προετοιμασία που κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας για να δηλώσει την περιουσία του Δήμου στο εθνικό κτηματολόγιο, έστειλα επιστολή με όλα τα στοιχεία στον  Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, για να γνωρίζει, πότε και απο ποιόν Δήμαρχο έγιναν οι δολιοφθορές και οι ζημιές στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού Θερμησίας(όπως τις περιγράφει η έκθεση των επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης).

Σας παρακαλώ να αναδημοσιεύσετε Δημοσίευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2017 με τίτλο ''ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ

Αυτά τα συμβάντα δεν αναφέρθηκαν στους επιθεωρητές  της Δημόσιας διοίκησης(τότε απο τον πρώτο Δήμαρχο της Ερμιονίδας) που ενδεχομένως να διαμορφωνόταν διαφορετικά η έκθεση των επιθεωρητών.

Αυτό το δημοσίευμα έγινε 2 χρόνια πριν την δημοσίευση του 38/2021 απαλλακτικού βουλεύματος που με δικαιώνει περίτρανα και αναφέρει ότι επι Δημαρχίας μου δεν έγινε καμία ζημιά στην περιουσία του Δήμου Ερμιόνης.

Αυτά αναφέρω στον κύριο Δήμαρχο επί  λέξει, την εισήγηση της κυρίας εισαγγελέως.

Πάντως αυτές οι περιπτώσεις , δηλαδή αν έχουν προξενηθεί Ζημιές, δολιοφθορές , καταστροφές όπως αναφέρονται στην έκθεση των επιθεωρητών τον λόγο έχει ΜΟΝΟΝ η Δικαιοσύνη!

Αυτό, το να προχωρήσει δηλαδή η νόμιμη διαδικασία,το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά, ότι είναι στην κρίση και στη θέληση του Δημάρχου Ερμιονίδας κυρίου Γιάννη Γεωργόπουλου.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

του τέως Δήμου Ερμιόνης








ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΤΗΝ 4η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017



Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ ΚΑΙ...Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ''


  • Δημοσιεύω συμβάντα της Αστυνομίας προ της ίδρυσης της Δ.Ε.Υ.Α.Ερμιονίδας, μετά από μήνυση του τότε Προέδρου Θερμησίας κ. Ηλία Κατσάβελα, με ευθύνη του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας:


Αγαπητοί συνδημότες, 

είναι σε όλους πια γνωστό, ότι άλλοι – άλλος παρακινεί αυτόν τον διαχειριστή του blog ΣΤΑΜ.ΝΤΑΜ., να αναμοχλεύει παλιές φωτογραφίες των αγωγών του βιολογικού Θερμησίας που καταστράφηκαν από την υπερχείλιση του χειμάρρου Ρορό το έτος 2003.

Αφού λοιπόν, αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοι – αυτός ο ένας, λησμόνησαν να του δώσουν να δημοσιεύσει φωτογραφίες των ζημιών που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού Θερμησίας, δηλαδή στο μηχανοστάσιο, από τις κλοπές την περίοδο του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας, τον Μάρτη του 2011 και τον Μάρτη του 2012, εγώ όπως κάνω πάντα θα βγάλω στο φως με χαρτάκια και ντοκουμέντα, σε ποιανού Δημαρχιακή θητεία έγιναν οι κλοπές και οι καταστροφές στο βιολογικό σταθμό Θερμησίας.

Δημοσιεύω συμβάντα της Αστυνομίας προ της ίδρυσης της Δ.Ε.Υ.Α.Ερμιονίδας, μετά από μήνυση του τότε Προέδρου Θερμησίας κ. Ηλία Κατσάβελα, με ευθύνη του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας:



Βλέπε λοιπόν και το άλλο έγγραφο από τα συμβάντα της Αστυνομίας το Μάρτιο του 2012, μετά από την νέα μήνυση του τότε Προέδρου Θερμησίας κ. Ηλία Κατσάβελα, με ευθύνη της Δ.Ε.Υ.Α.Ερμιονίδας και του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας:

Αγαπητοί συνδημότες, το περίεργο και σκοτεινό αυτής της υπόθεσης είναι ότι ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, μετά από 14 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του και έπειτα από τις δύο μηνύσεις του 2011 και του 2012, θυμήθηκε την υπάρχουσα κατάσταση και προσκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2012, σχετικό με το θέμα:

Και έπειτα, όπως φαίνεται από το δημοσίευμα Αναγνωστών της εποχής εκείνης, δηλαδή τον Οκτώβρη του 2013, μέσα στα κτίρια και στις μηχανολογικές εγκαταστάσεις του βιολογικού Θερμησίας, σταβλίζονταν άλογα:


Τα συμπεράσματα για την απόκρυψη αυτών των στοιχείων ………. δικά σας!!!!

Εις το επανιδείν.


Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης