eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ανάργυρος Λεμπέσης:Αυτό από έναν «φιλόσοφο» πρώην Δήμαρχο (όπως τον αναφέρει ο κ. Δαμαλίτης τον κ. Καμιζή) είναι άνω ποταμών!!!

 

- Προσπαθήστε... να καταλάβει το ίνδαλμά σου ότι άλλο είναι το ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ και άλλο η Εισαγγελική αρχειοθέτηση. 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Διαβάζοντας το δημοσίευμα του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμιζή, παρατήρησα για άλλη μια φορά να θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του αμέτοχο σ’ αυτήν την υπόθεση και άλλος προσπάθησε να τον εμπλέξει με κατάθεση στις δικαστικές αρχές, το 2018, στις καταστροφές του Βιολογικού Θερμησίας. 

Το περίεργο σ’ αυτήν την υπόθεση είναι ότι αισθάνεται οίκτο γι’ αυτούς που τον κατηγόρησαν.

Εγώ θα του φρεσκάρω την μνήμη. Θα του υπενθυμίσω ποιος προσπάθησε πρώτος να εμπλέξει τον άλλον σ’ αυτήν την υπόθεση του Βιολογικού Θερμησίας. Θα του υπενθυμίσω, αφού το λησμόνησε, το υπ’ αρ. πρωτ. ΕΜΠ 41/13-12-2013 έγγραφο που το έχει υπογράψει ο ίδιος, τι αναφέρει στους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για μένα. 

Εγώ δεν αισθάνομαι οίκτο. Εγώ αγαπητοί Συνδημότες αισθάνομαι απογοήτευση. 

Δεν μπορώ να διανοηθώ,  ένας <<φιλόσοφος>>, όπως τον αναφέρει ο κ. Δαμαλίτης τον κ. Καμιζή, να υποπέφτει σ΄αυτό  το λάθος. 

Δεν μπορώ να διανοηθώ έναν πρώην Δήμαρχο με κάμποση υπηρεσία στα κοινά έστω και με διακοπές, αφού ΝΙΚΗΘΗΚΕ στις εκλογές του 2006 ως Δήμαρχος να φτάνει σε σημείο να «βαφτίζει» την αναφορά αρχειοθέτησης του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών που εγκρίθηκε από τον Κύριο Εισαγγελέα Εφετών και τέθηκε στο Αρχείο, σε απαλλακτικό βούλευμα.

Αυτό από έναν <<φιλόσοφο>> πρώην Δήμαρχο είναι άνω ποταμών. 

Βεβαίως αυτή η απόφαση του Κυρίου Εισαγγελέα να θέσει την δικογραφία στο Αρχείο, όπως την έχει δημοσιεύσει ο κ. Καμιζής στο μπλογκ του και στο «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει» είναι σεβαστή και εκτελεστέα. 

Εγώ θα δημοσιεύσω το 38/2021 απαλλακτικό Βούλευμα που με δικαιώνει περίτρανα, δίνοντας την δυνατότητα στον κ. Καμιζή να διαβάσει εμπεριστατομένα τους λόγους της καταστροφής του Βιολογικού Θερμησίας. 

Επίσης και την μνεία των Σεβαστών Δικαστών στο υπ’ αρ. πρωτ. 103703/262-2003 έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ που συχνά πυκνά αναχαράζουν και αναμασούν αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοί τους.

Εσύ παλιέ μου συμμαθητή Μάκη, ηρέμησε. Προσπαθήστε... να καταλάβει το ίνδαλμά σου ότι άλλο είναι το ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ και άλλο η Εισαγγελική αρχειοθέτηση. 

Ηρέμησε παλιέ μου συμμαθητή. 

Είτε γράφεις, είτε δεν γράφεις, είτε ελευθεροστομείς, είτε όχι, εμείς οι δύο θα φάμε μαζί  λουκουμάδες στ΄ Ανάπλι .

Ηρέμησε, μην ανησυχείς θα έρθει και σένα η σειρά σου, κάνε λιγάκι υπομονή. 

Βέβαια Μάκη και οι δύο αυτές δικαστικές αποφάσεις (ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ - Εισαγγελική αρχειοθέτηση.) είναι σεβαστές και εκτελεστέες.

ΥΓ. Το οικόπεδο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Βιολογικού Θερμησίας έχουν δηλωθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο τον Μάρτη του 2021 στην περιουσία του Δήμου.


Εις το επανιδείν

ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ







Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης