eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:''Κάποιοι λοιπόν με ψέματα προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:

 ''Καλό λοιπόν είναι να προσέχει ο αγαπητός μπλόγκερ τα δημοσιεύματα του, να μην παραπλανεί τους πολίτες με χυδαία ψέματα γιατί διαφορετικά θα έρθει για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη''


Αγαπητές συνδημότισσες - αγαπητοί συνδημότες,

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια προσπάθεια παραπλάνησής σας και συκοφάντησης του έργου της Δημοτικής Αρχής και μάλιστα στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

Όλες και όλοι θα έχετε αντιληφθεί την προσπάθεια που γίνεται από την υπηρεσία καθαριότητας ώστε ο Δήμος να είναι καθαρός.

Η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια είναι ορατή απ΄όλες και όλους σας και ασφαλώς από τους επισκέπτες του Δήμου μας .

Αυτό βέβαια το ανέφερε και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο με τίτλο ''το πρώτο καθαρό καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια'' για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητος και υπερβάλλουν εαυτούς για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Κάποιοι λοιπόν αναρτώντας φωτογραφίες βίντεο και αιχμηρά σχόλια προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους να ακυρώσουν αυτή την εικόνα.

Κάποιοι λοιπόν με ψέματα προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

Επειδή έτυχε να είμαι αυτός που ως αντιδήμαρχος το 2014 διαχειριζόμουν το θέμα της καθαριότητας του Δήμου μας και επειδή και σήμερα τυγχάνει να βρίσκομαι στην ίδια θέση θα σας αναφέρω ορισμένα πράγματα προς αποκατάσταση της αλήθειας για την διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο μας.

Πρίν από αυτό έχω να σας αναφέρω ότι από τις 2/9/2019 έως και σήμερα δεν έχει μεταφερθεί ούτε μια σακούλα με απορρίμματα στον επίμαχο χώρο του Κάμπου Κρανιδίου.

Η χωματερή στον Κάμπο που αναφέρουν οι συκοφάντες δημιουργήθηκε το 2014 χωρίς η τότε Δημοτική Αρχή να έχει καμία ευθύνη.

Τότε ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής, αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Οι ενέργειες, οι ευθύνες και τα χρήματα που έχουν δοθεί και από ποιον για την αποκατάσταση του επίμαχου σημείου έχουν συζητηθεί πολλάκις και έχουν δημοσιευτεί. Οπότε είναι όλοι ενημερωμένοι με κάθε λεπτομέρεια.

Είναι αισχρό και συκοφαντικό λοιπόν να λένε κάποιοι ότι «έτσι ξέρουμε και εμείς να λύνουμε τα προβλήματα όταν κάνοντας χωματερή τον Κάμπο Κρανιδίου με την άδεια και ευλογία του Περιφερειάρχη». 

Όσο για το αν συλληφθήκαμε εγώ και ο Δήμαρχος από τα όργανα του νόμου, που αναφέρει ο γνωστός συκοφάντης, και βέβαια συλληφθήκαμε και αυτό είναι προς τιμή μας γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε τον Δήμο καθαρό και να προστατεύσουμε την υγεία των δημοτών μας. 

Αυτό έγινε Γιατί ο Περιφερειάρχης κ Νίκας αφαίρεσε την άδεια του τωρινού ιδιωτικού σημείου μεταφόρτωσης την οποία και μετά την επανέφερε. Οπότε δεν μπορέσαμε να κάνουμε μεταφόρτωση των απορριμμάτων. Κάναμε λοιπόν το «μέγα έγκλημα» να μεταφορτώνουμε σε άλλους χώρους. 

Η μεταφορά των απορριμμάτων και η διαχείρισή τους στο εργοστάσιο του ιδιώτη εργολάβου στην Κορινθία ήταν και είναι καθόλα νόμιμη. 

Καλό λοιπόν είναι να προσέχει ο αγαπητός μπλόγκερ τα δημοσιεύματα του, να μην παραπλανεί τους πολίτες με χυδαία ψέματα γιατί διαφορετικά θα έρθει για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ