eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ :''Ιωσήφ Γανώση στην πολιτική και εκλογική μας προσωπική αναμέτρηση για την θέση του Δημάρχου ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ - ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΑ - ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑ!''


  • Κακό πράγμα η Ζήλεια κύριε Πρόεδρε , πάψε να ζηλεύεις !



  • Καταλαβαίνω την οργή, την σύγχυση σου και τα απωθημένα που δεν σου επέτρεψα ποτέ στη ζωή σου να γίνεις Δήμαρχος.


Κύριε Ιωσήφ Γανώση,

Ειλικρινά σου μιλάω , πως αν η απάντηση σου είχε πολιτικό περιεχόμενο, δεν θα σου απαντούσα, θα σε άφηνα λάσκα...

Όταν όμως είδα ότι στην πολιτική κριτική (ΕΔΩ) να είσαι ανίκανος να την αντιμετωπίσεις με πολιτικούς όρους και την υποβιβάζεις ΔΗΜΟΣΙΑ σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο τότε θλιβομαι...

Η δημιουργία οικογένειας ή όχι, είναι προσωπική επιλογή του καθενός και κρινεται κοινωνικά απο την ίδια τη ζωή και πολιτικά απο τον λαό με την ψήφο του.

Εμένα καλώς η κακώς ήταν επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια.

Γι΄αυτό εγώ κρίθηκα, και κοινωνικά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και πολιτικά που οι δημότες με την αγάπη τους με τοποθέτησαν και με επέλεξαν για 4 συνεχόμενες τετραετίες Δήμαρχο Ερμιόνης και 2 τετραετίες κοινοτικό σύμβουλο.


Βεβαίως τιμώ και σέβομαι τα παιδιά και την οικογένεια του καθενός αρκεί όμως πρώτα να τη σέβεται και ο αρχηγός της οικογενείας.
Να τη σέβεται, ειλικρινά και τίμια.

Κι έτσι λοιπόν επειδή εσύ, συχνά πυκνά αναφέρεις την οικογένεια σου σε πολιτικούς σου λόγους , στα γραφόμενά σου και αλλού, με βάζεις σε πειρασμό κύριε Πρόεδρε να σου θέσω ένα ερώτημα:


  • Αν ο Αρχηγός της οικογένειας, περπατάει Γονυπετής στην οδο Καραϊσκου,(στη Γούβα του Βάβουλα στον Πειραιά) και στα σκαλοπάτια της νήσου ΤΗΝΟΣ για Εξωοικογενειακές σχέσεις και αποδράσεις, τότε αυτόν τον ΑΓΥΡΤΗ - ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ σε ποιά κατηγορία ανθρώπων θα τον κατέτασσες , πως θα τον αποκαλούσες Ιωσήφ Γανωση;;;

Πρέπει λοιπόν να το σκεφτείς καλά αυτό το ερώτημα και ίσως σε βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία σου, να μην μπλέκεις στον Δημόσιο λόγο σου, την πολιτική με την προσωπική ζωή του καθενός.

Κατί τέτοια ανακατώματα στον Λεμπέση δεν περνάνε , τα παίρνω χαμπάρι εύκολα και ξέρεις καλά πως Ξέρω τον τρόπο να επαναφέρω διαταραγμένους και αναστατώμενους ΑΓΥΡΤΕΣ στην τάξη και την κανονικότητα! 

Και τώρα ας προχωρήσουμε συνοπτικά στις πολιτικές μας διαδρομές.

Πρόεδρε του κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, τέως Δημοτικέ σύμβουλε της μειοψηφίας,τέως επικεφαλής Δημοτικής παράταξης του Δήμου Ερμιόνης,


Είναι μικρότητα, αδυναμία και πολιτική φτήνια να προβάλλεις ως επιχείρημα οτι ο μοναδικός Δήμαρχος της Ερμιόνης , αυτός που έστησε αυτό το Δημαρχείο (παλιό σχολείο) να μην μπορεί να το επισκέπτεται όποτε θέλει και να καλημερίζει τους υπαλλήλους που τους αγάπησε και τον αγάπησαν!

Κακό πράγμα η Ζήλεια κύριε Πρόεδρε , πάψε να ζηλεύεις !

Καταλαβαίνω την οργή, την σύγχυση και τα απωθημένα που δεν σου επέτρεψα ποτέ στη ζωή σου να γίνεις Δήμαρχος.

Ιωσήφ Γανώση στην πολιτική και εκλογική μας προσωπική αναμέτρηση για την θέση του Δημάρχου, ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ - ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΑ - ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑ!

Σου έκοψα μια κι έξω , εν ψυχρώ τον διακαή σου πόθο για να διοικήσεις την Ερμιόνη απο τη θέση του Δημάρχου.

Τότε λοιπόν που σου δόθηκε η ευκαιρία να με Νικήσεις στην τέταρτή μου τετραετία κι εγώ σε ηλικία 61 χρονών(μεσήλιξ όπως με αναφέρεις) ενώ εσύ νεαρός, εζυγίσθης εμετρήθης και ευρέθης ελλιποβαρής απέναντι μου.

Το χθες , το σήμερα και το αύριο συνθέτουν την ιστορία του Δήμου και της πόλης μας.

Έτσι λοιπόν Ιωσήφ Γανώση η ιστορία της αγαπημένης μας Ερμιόνης γράφει τα εξής έως σήμερα.

Α) Ανάργυρος Λεμπέσης : 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


  • Ο πρώτος και τελευταίος Δήμαρχος που πέρασε στην ιστορία της αγαπημένης μας Ερμιόνης ήταν ο Ανάργυρος Λεμπέσης.Δεν υπήρξε άλλος Δημαρχος στην Ερμιόνη τον 21ο αιώνα.


Β)Ιωσήφ Γανώσης: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


  • με αρμοδιότητες ΜΟΝΟΝ πιτσιλίσματα και ασπρίσματα με ασβέστη.

Λυπηρόν γα σένα κύριε Πρόεδρε, αλλά να το χωνέψεις,αυτή είναι η στυγνή πραγματικότητα της ιστορίας της ΕΡΜΙΟΝΗΣ.

Είτε σ΄αρέσει , είτε δεν σ΄αρέσει , σου κάνω γνωστό, πως θα είμαι παρών μέχρι να κλείσω τα μάτια μου για να υπερασπιστώ ,να διατηρήσω και να καμαρώνω το πλούσιο έργο που δημιούργησα ως Δήμαρχος Ερμιόνης!

Καλό θα είναι να μην κάνεις περιπαιχτικά σχόλια με την υγεία και να σέβεσαι την υγεία και την ηλικία του καθενός αλλά και την δική σου Υγεία, θέλει κι αυτή πολύ προσοχή κύριε Πρόεδρε...
Σε τέτοιες περιπτώσεις ο θεός δεν ξεχωρίζει ηλικίες.

Επειδή προσπαθώ να προσέχω την υγεία μου κι ο θεός με έχει προικήσει με γερή μνήμη, δεν θέλω να κουράσω άλλο τον κόσμο μ΄αυτόν τον κοπανιστό σου αέρα.

Θα σε παραδώσω στο λαό και στο περιγελο των συμπατριωτών μας δημoσιεύοντας για πρώτη φορά στο διαδίκτυο παλιά σου έντυπη συνέντευξη, που χαρακτηρίζεις (εσύ Ιωσήφ) με περγαμηνές την προσωπικότητα του ανθρώπου και πολιτικού Ανάργυρου Λεμπέση.

Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας....
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης