eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας: Αντικανονική και αντιδημοκρατική η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΕΡ στις 3 το μεσημέρι


Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ εδώ και 20 χρόνια συνεδρίαζε κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 6:00 μ.μ) για να μπορούν τα εργαζόμενα αιρετά μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στις συνεδριάσεις του κορυφαίου συλλογικού οργάνου.

Η επιλογή για συνεδρίαση στις 3:00 μ.μ δημιουργεί αποκλεισμούς και έχει σκοπιμότητες να απουσιάζουν οι εκπρόσωποί μας , τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ από τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποκλείεται την αντιπολίτευση από την συνεδρίαση του Δ.Σ. και περιχαρακώνετε τις αποφάσεις σας από την καταγραφή όλων των απόψεων και θέσεων που αφορούν τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την πορεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Εμείς έχουμε μία διαφορετική και ολοκληρωμένη πρόταση για τον τομέα ύδρευσης – αποχέτευσης στο Δήμο Ερμιονίδας και την έχουμε καταθέσει στο δημόσιο διάλογο.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ρόλο μας ως παράταξη να ελέγχουμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ για τις πράξεις της και τις παραλείψεις της και να στηρίζουμε επιλογές που βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση .

Αυτός είναι ο ρόλος μας, αυτό το ρόλο μας ανέθεσαν με την ψήφο τους οι δημότες του Δήμου μας και αυτόν θα ασκήσουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Οι συνεδριάσεις θέλετε δε θέλετε θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες σύμφωνα με τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, με τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Η νομιμότητα θα εφαρμοστεί, ο θεσμικός έλεγχος της μειοψηφίας θα συνεχιστεί να υπάρχει, θα εξασφαλιστεί η δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Σήμερα καταθέτουμε τη διαφωνία μας, διαμαρτυρόμαστε και απουσιάζουμε από την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Την επόμενη φορά που δε θα τηρηθεί η νομιμότητα θα προσφύγουμε στην αποκεντρωμένη διοίκηση, θα προασπίσουμε το νόμιμο δικαίωμα , τα συμφέροντα των δημοτών μας.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου Γιάννης Δαγρές
Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ Τακτικό Μέλος

του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ