eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:« Μάκη, Το κέφι πληρώνεται !!!!!! »


Ανάργυρος Λεμπέσης:
 ''Βέβαια αυτό που τον καίει και τον πονάει όπως φαίνεται από τα γραφόμενα του είναι ότι πληρώνει από την τσέπη του, όχι το κέφι το δικό του αλλά τα κέφια άλλων, αυτών των λίγων, αυτών που του πιάνουν το χέρι και το μολύβι, αυτών που τον χρησιμοποιούν σαν ''Σάκο του μποξ''.!!!''




Αγαπητό ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ιστοσελίδα σου έναν παλιό μου συμμαθητή, τον Μάκη, τώρα διαχειριστή του μπλογκ «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει» για την άψογη συμπεριφορά του, αφού εξόφλησε όλες τις δόσεις στην ώρα τους. 


Όμως αυτός ο παλιός συμμαθητής δεν πρέπει να αγνοεί ότι του έκανα την επιθυμία του μέσω της δικηγόρου του κυρίας Γκιόλα και την μείωση του ποσού που είχε επιδικάσει το Δικαστήριο και μέρος αυτού να το πληρώσει με δόσεις.


Ξέχωρα από αυτές τις ευχαριστίες θα τον παραπέμψω στην επιτυχημένη λαϊκή ρήση:

« Μάκη,  Το κέφι πληρώνεται!!!!!! »


Βέβαια αυτό που τον καίει και τον πονάει όπως φαίνεται από τα γραφόμενα του είναι ότι πληρώνει από την τσέπη του, όχι το κέφι το δικό του αλλά τα κέφια άλλων, αυτών των λίγων, αυτών που του πιάνουν το χέρι και το μολύβι, αυτών που τον χρησιμοποιούν σαν ''Σάκο του μποξ''.


Πάντως εγώ τον είχα προειδοποιήσει γι’ αυτούς και γι αυτά...

Τον είχα προειδοποιήσει και γραπτά και προφορικά. Στις συνεδριάσεις δε του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης τον είχα προειδοποιήσει και με λέξεις ψαράδικες μπας και το καταλάβει καλύτερα.


''Μάκη όταν τελειώσει η δημαρχιακή μου θητεία και ξέρω και μπορώ να σε κοτσάρω και του το τόνιζα. Ψαράς καλός ΝΑΙ, δημοσιογράφος ΟΧΙ, θέλει μόρφωση και γνώσεις.''


Όσο για τις ευχές που γράφει στο ιστολόγιο του, αυτά τα...'' σε καλή μεριά, και το ξέρεις εσύ είσαι νοικοκύρης'' θέλω να τον ενημερώσω οτι: απο αυτά τα λεφτά του, καθίσαμε με παλιούς συμμαθητές και φίλους σε καρέκλες καφενείου και ταβέρνας και ήπιαμε κανά δύο ποτηράκια στην υγεία του!!!

Μάκη, στο χέρι σου είναι τώρα να συνεχίσεις αυτή την ψευτοδημοσιογραφική σου παραπληροφόρηση !

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης